TADIĆ POJASNIO PIKSIJU ZAŠTO JE TREBALO DA IGRA NA EVRO: Evo zbog ČEGA se kapiten UVREDIO jer nije počinjao (FOTO)

Autor:

Sport

10.07.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sjajnoj je formi

TADIĆ POJASNIO PIKSIJU ZAŠTO JE TREBALO DA IGRA NA EVRO: Evo zbog ČEGA se kapiten UVREDIO jer nije počinjao (FOTO)

Foto: Profimedia

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić nije imao zapaženu ulogu na nedavno završenom Evropskom prvenstvu ali je uspeo da privuče pažnju javnosti izjavama van terena. Posle nesloge sa selektorom "orlova" Draganom Stojkovićem Piksijem po završetku meča sa Engleskom, igrač Fenera je bio nezadovoljan neigranjem i nakon utakmice sa Danskom. Selektor ga je zadržao na klupi u prvoj utakmici sve do 61. minuta, a u narednim je dobio veću priliku, ali ne u meri u kojoj je očekivao.

Sve to je rezultiralo kompletnim neuspehom Srbije u Nemačkoj, a Tadić je sada odlučio da se povuče na odmor kako bi napunio baterije za naredne izazove.

Izolovan od fudbalskih obaveza, Tadić je odabrao da se odmori na egzotičnoj destinaciji. Iako nije otkrio tačnu lokaciju, njegove aktivnosti uključuju more, lepe restorane i izlaske, što ukazuje na to da uživa u rasterećenom odmoru.


Fotografije na Tadićevom Instagram profilu otkrivaju da je fudbaler u vrhunskoj formi, uprkos tome što je u 36. godini života. Pokazao je "zmijsko telo" i izvajane trbušnjake, potvrdivši tako da se uprkos poznim igračkim godinama nalazi u odličnom fizičkom stanju. To je možda i poruka Piksiju zbog čega je trebalo da ga uvrsti u startnu postavu na sva tri meča na EVRO...

Očigledno je da je Tadić odlučio da se potpuno posvećuje sebi i svom fizičkom izgledu, te privuče i pažnju pripadnica lepšeg pola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading