PIKSI DOBIO (NE)OČEKIVANU PORUKU! Nemanja Radonjić napisao brutalne reči, očigledno upućene selektoru!

Autor:

Sport

10.07.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je problem u srpskom timu veći nego što se mislilo.

PIKSI DOBIO (NE)OČEKIVANU PORUKU! Nemanja Radonjić napisao brutalne reči, očigledno upućene selektoru!

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi neuspeh na Evropskom prvenstvu u Neamčkoj, posle poraza od Engleske sa 1:0 i remija sa Slovenijom (1:1) i Danskom (0:0) pa su takmičenje završli već grupi. Onda je počelo da isplivava svo "smeće" i "prljav veš" iz naše svlačionice i to od reči selektora Dragana Stojkovića Piksija da to nije neuspeh i katastrofa, već da bi to bilo da su se provodili, pili i tukli. Onda je otkriveno da se jeste i pilo i da se tuklo, kada je procurela informacija da je golman Vanja Milinković Savić imao okršaj u jednom restoranu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragan Stojković Piksi

 

Međutim, izgleda da su nemiri u reprezentaciji Srbije počeli još pre Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a epilog je novi debakl na velikim takmičenjima. Prvi je saradnju sa Draganom Stojkovićem Piksijem odbio Nemanja Radonjić koji je poručio da neće obući dres "orlova" dokle god je on selektor. Nakon eliminacije već u prvoj fazi evropskog šampionata, isplivalo je nezadovoljstvo ostalih igrača, a navodno su Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković Savić, Predrag Rajković i Dušan Tadić doneli istu odluku.


Sada, dok su "orlovi" uveliko na odmoru, kao i on, brzonogi ofanzivac se oglasio misterioznom porukom na Instagramu, a mnogi se pitaju kome je ovo upućeno?
Republika

Foto: instagram.com/N.RADONJIC7

Zagonetna poruka

- Neki ljudi ne zaslužuju oproštaj, jer su znali šta čine - piše na fotografiji koju je objavio.

Upravo je tumačenje da je poruka upućena Piksiju, a da se još uvek aktuelni selektor na neki način ogrešio o Radonjića. Odnosno, da Radonjić nije samovoljno sebe precrtao sa spiska, već da je to uradio da predupredi Stojkovića znajući da ovaj na njega neće računati za kontinentalni šampionat u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vasilije

11.07.2024 16:59

Čast pojedincima a većinu neka bude sram kako su predstavljali Srbiju. Piksi je Imao grešaka ali se sada vidi da su mu upravo ti igrači bili breme na plećima. To je krug samohvalisavaca i prebogatih, nespremnih pojedinaca. Možda je pravo rešenje svima se generalno zajvaliti počevši od šefa i kpmpletnog stručnog štaba. Sigurno bi to bila nepravda prema čestitim momcima ali to je nažalost tako. Ružim sebe ali je jače od mene jer sam poodavno ravnodušan kada Srbija igra fudbal za razliku od drugih sportova gde Sam "sav u utakmicama" ili u borbama pojedinaca (novak itd.)