MESI PONOVO POKAZUJE DA JE NAJBOLJI: Odveo Argentinu u finale i preti da nadmaši Ronalda

Autor:

Sport

10.07.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je izazovno takmičenje.

MESI PONOVO POKAZUJE DA JE NAJBOLJI: Odveo Argentinu u finale i preti da nadmaši Ronalda

Foto: x.com

Argentina se plasirala u finale Kopa Amerike, što znači da će Lionel Mesi imati još jednu priliku da sa "gaučosima" dođe do titule. Pobedom nad Kanadom od 2:0, Mesi se plasirao u svoje sedmo međunarodno finale sa Argentinom. Ovo je bio izuzetno važan korak ka potencijalnom osvajanju još jednog pehara za prvaka Južne Amerike, a navijači su sigurno odahnuli nakon ove pobede.

 

 


Šampion sveta je do pobede došao golovima sjajnog Hulijana Alvareza u 22. minutu, odnosno Lea Mesija u 51. minutu. Ova dva odlična igrača su se istakla svojim izuzetnim veštinama i doprinela su značajno trijumfu Argentine. Važno je istaći da je Mesi do sada imao izazovno takmičenje, ali je uspeo da se vrati nakon ozbiljne povrede i pokaže svoj kvalitet.

 

 

 

 


U istom periodu, Mesijev "arhineprijatelj" Ronaldo je već kod kuće, pošto sa Portugalom nije uspeo da se plasira ni blizu borbe za trofej na Evropskom prvenstvu. Ovi događaji su izazvali veliku pažnju javnosti i postavili pitanje da li će Mesi uspeti da nadmaši čuvenog Ronalda ovog leta.

 

 

 

 


Argentina sada čeka pobednika meča Urugvaja i Kolumbije, a finale se igra 15. jula u Majamiju. Ovaj grad ima poseban značaj za Mesija, koji već uživa status legende u tom gradu. S obzirom na sve ovo, finale Kopa Amerike definitivno će biti događaj koji će privući pažnju širom sveta.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading