NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Vlasnica najlepše zadnjice na svetu pružila podršku svom fudbalskom idolu - njegov lik je istetovirala na zanimljivom mestu! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.06.2024

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali, ili ne...

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Vlasnica najlepše zadnjice na svetu pružila podršku svom fudbalskom idolu - njegov lik je istetovirala na zanimljivom mestu! (FOTO)

Foto: Instagram.com/suzyacortez

Suzi Kortez, poznata po tome što je nekada bila proglašena vlasnicom najlepše zadnjice na svetu, nije samo poznata po svom izgledu. Naime, ona je takođe poznata po svojoj vernosti Lionelu Mesiju i argentinskoj reprezentaciji.

Iako je Kopa Amerika tek počela, Suzi već predviđa da će Argentina biti šampion ovog takmičenja.

Suzi je svoju podršku Lionelu Mesiju i argentinskoj reprezentaciji izrazila putem Instagrama, gde je podelila fotografiju na kojoj nosi opremu Argentine i ističe tetoviranu glavu Mesija na svom telu. Ova objava nije iznenađujuća s obzirom na to da je poznato da je Suzi gradila svoju slavu na društvenim mrežama upravo kroz isticanje svoje (platonske) ljubavi prema kapitenu "gaučosa".

- Sigurna sam da će Leo Mesi i Argentina biti šampioni Kopa Amerika 2024 - napisala je atraktivna suzi na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com/suzyacortez

Zanimljiv odabir mesta za tetovažu

 

Jedan od zanimljivih detalja u vezi sa Suzi Kortez je i činjenica da ima tetoviranu glavu Mesija na svom telu i to na prilično zanimljivom mestu, što je samo jedan od tragova koji ukazuju na njenu predanost ovom fudbaleru. Takođe, ona je jednom prilikom otkrila da joj je Žerar Pike slao poruke, ali da pored Mesija nije mogao da dobije ni delić pažnje, da ne kažemo ni delić tela.

Da podsetimo, na startu ovogodišnjeg takmičenja reprezentacija Argentine je savladala Kanadu rezultatom 2:0. Lionel Mesi se nije upisao u listu strelaca, ali je publiku podizao na noge sjajnim asistencijama.

Naredni meč "gaučoce" očekuje u sredu 26. juna sa početkom od 3 časa po srpskom vremenu protiv reprezentacije Čilea koja je u svom prvom meču remizirala sa Peruom (0:0).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading