ODSVIRAO JE SVOJE: Ovaj sudija pakuje kofere i sigurno neće biti u konkurenciji za finale EP!

Autor:

Sport

08.07.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo prašine se podiglo oko jedne odluke.

ODSVIRAO JE SVOJE: Ovaj sudija pakuje kofere i sigurno neće biti u konkurenciji za finale EP!

Foto: Profimedia

Roberto Roseti, bivši sudija i šef Sudijske komisije UEFA, pohvalio je Entonija Tejlora za njegovu odluku da odmahne rukom kada je Mark Kukurelja "odbranio" udarac Džamala Musijale u četvrtfinalu između Španije i Nemačke. Međutim, prema informacijama do kojih su došli „insajderi“ milanskog dnevnika „Gazzetta dello Sport“, Tejlor je završio svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Desetine hiljada Nemaca i dalje potpisuje peticiju zahtevajući od UEFA da ponovi meč sa Špancima, ali se iz svega može zaključiti da pojavljivanje Tejlora na centru u nastavku turnira neće biti dobar marketing za turnir i organizatora.

Foto: Profimedia

Entoni Tejlor

 

UEFA je za polufinalne mečeve delegirala Slavka Vinčića iz Slovenije, koji će deliti pravdu u Minhenu u utorak uveče, kada se budu sastali Španija i Francuska, kao i nemačkog sudiju Feliksa Cvajera, koji će suditi drugi polufinalni okršaj zakazan za sredu uveče u Dortmundu, između Holandije i Engleske.

Iako je još uvek neizvesno da li će Engleska proći polufinale sa Holandijom, Tejlor neće biti razmatran kao opcija za finale. Favoriti su trenutno Danijele Orsato i Simon Marćinjak. Izvesnije je da će 14. jula uveče na Olimpijskom stadionu u Berlinu stajati Orsato, čovek kojem je ovo ujedno i poslednji veliki turnir u karijeri.

Odlazak Entonija Tejlora sa Evropskog prvenstva izazvao je burne reakcije među navijačima, ali UEFA je brzo reagovala i delegirala nove sudije za polufinalne mečeve. Sada se sa nestrpljenjem očekuje ishod polufinala i ime sudije koji će deliti pravdu u finalu turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading