NOVI SKANDAL NA POMOLU: Ponavlja se utakmica Evropskog prvenstva!?

Autor:

Sport

08.07.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači se ne mire sa sudbinom.

NOVI SKANDAL NA POMOLU: Ponavlja se utakmica Evropskog prvenstva!?

Foto: Profimedia

Utakmica četvrtfinala Evropskog prvenstva između Nemačke i Španije izazvala je velike kontroverze, kako među navijačima, tako i među stručnjacima. Više od 30.000 ljudi je potpisalo onlajn peticiju za ponovno odigravanje meča, a glavni razlog za ovo nezadovoljstvo je sporna situacija koja se desila u 106. minutu.

Španci su na kraju pobedili rezultatom 2:1, postigavši odlučujući gol u 119. minutu, ali je sporna situacija viđena u 106. minutu kada je na semaforu stajalo 1:1. Džamal Musiala je šutirao ka golu Španaca, lopta je pogodila Marka Kukurelju u ruku, ali penal nije dosuđen, čak ni nakon detaljnih provera u VAR sobi.

Foto: www.profimedia.rs

Sporni momenat: Mark Kukurelja igra rukom

Ova situacija izazvala je različita mišljenja među navijačima i stručnjacima. Dok jedni smatraju da je ovo bio očigledan penal, drugi tvrde suprotno, podržavajući odluku sudije. Iz UEFA je stiglo objašnjenje po kom sudija Entoni Tejlor nije pogrešio u ovoj situaciji. Međutim, to nije umirilo nezadovoljne navijače, koji su i dalje uvereni da je Nemačka oštećena na ovoj utakmici.

Ostaje da se vidi da li će ovaj slučaj imati ikakav uticaj na dalji tok takmičenja, ali je jasno da je utakmica između Nemačke i Španije ušla u istoriju Evropskog prvenstva po svojoj kontroverzi. Ovo bi veliki skandal na ovom šampionatu Evrope koji bi sigurno izazvao niz komentara. Meč polufinala između Španija i Francuske igra se sutra, tako da nije realno da se meč ''furije'' i Nemačke ponovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading