VELIKA PROMENA NA EVROPSKOM PRVENSTVU: UEFA je odlučila da uradi OVO pred polufinalne mečeve!

Autor:

Sport

08.07.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će ova promena uticati na fudbalere?

VELIKA PROMENA NA EVROPSKOM PRVENSTVU: UEFA je odlučila da uradi OVO pred polufinalne mečeve!

Foto: Tanjug/AP

Evropsko prvenstvo u fudbalu se bliži svom vrhuncu, a pred nama su dva uzbudljiva polufinalna duela. Sutra od 21 čas, na Alijanc Areni u Minhenu, Španija će odmeriti snage sa Francuskom, dok nas u sredu od istog vremena očekuje susret Holandije i Engleske na Vestfalenu u Dortmundu.

Jedna od značajnih promena koje očekuju gledaoce i igrače jeste nova lopta koja će se koristiti u ovim mečevima. Umesto dosadašnje "Fussball liebe", sada će se igrati sa loptom "Fussball liebe Finale", istom koja će biti korišćena i u finalu u nedelju. Ova lopta poseduje posebnu tehnologiju povezanu s VAR sobom, koja će omogućiti slanje podataka u realnom vremenu, sve u cilju donošenja najboljih mogućih odluka u spornim situacijama.

Nije samo lopta ta koja će biti drugačija. Vizuelno, lopta "Fussball liebe Finale" je redizajnirana i sada nosi boje nemačke zastave, a prema rečima Adidasa, ovo je urađeno na način koji neće ometati igrače tokom meča.

 

 

Tokom Evropskog prvenstva, na najpoznatijoj kući u Škotskoj mogla se videti zastava Srbije, a kasnije i Švajcarske, pružajući podršku timovima sa kojima ta zemlja ima određenu povezanost. Sve u svemu, očekuju nas ne samo uzbudljivi mečevi, već i neke zanimljive novine na terenu, koje će sigurno dodatno začiniti fudbalske spektakle na Evropskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading