PONOVO JE PREŠAO IGRICU! Navijač ZAMENIO zastavu Srbije sa švajcarskom! OVO je glavni RAZLOG!

Autor:

Sport

06.07.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispoštovao je tradiciju od početka Evropskog prvenstva.

PONOVO JE PREŠAO IGRICU! Navijač ZAMENIO zastavu Srbije sa švajcarskom! OVO je glavni RAZLOG!

Foto: Printscreen/Twitter

kuća škotskog navijača

Škotski navijač iz Belšila, grada u Severnom Lanarkširu, privukao je pažnju mnogih tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj svojim jedinstvenim načinom izražavanja nesimpatija prema engleskoj nacionalnoj ekipi.

Umesto tradicionalnih rekvizita za navijače, ovaj simptazer je ažurirao niz zastava u svom dvorištu, prikazujući protivnike engleskog tima u svakoj utakmici.

Strastveni navijač koristi jednostavan, ali efikasan metod koji podrazumeva brzo sklanjanje zastave poraženog tima i zamenu zastavom narednog protivnika engleske nacionalne ekipe.

 

 

Nakon pobede Engleske nad Srbijom na otvaranju Evropskog prvenstva, srpska zastava je brzo skinuta. Zatim su se pojavili jarboli Danske, pa potom Slovenije, označavajući predstojeće protivnike "Gordog Albiona". Usledila je posle toga zastava Slovačke, pa je na red došla i švajcarska.

Ovaj jedinstveni prikaz rivalstva privukao je široku pažnju i pokrenuo diskusije o intenzitetu fudbalskih rivalstava, posebno u kontekstu međunarodnih takmičenja.

Nepokolebljiva posvećenost ovog navijača izražavanju neprijateljstva prema engleskoj nacionalnoj ekipi odjeknula je kod mnogih ljubitelja fudbala.

Izabranici Gereta Sautgejta od 18 časova igraju četvrtfinalni meč na EURO protiv "sajdžija", a ukoliko prođu dalje za plasman u finale boriće se sa boljim iz duela Holandija - Turska, koji će na teren od 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading