TEŠKO MU PADA PORAZ: Kros jedva zadržao suze - ovo je imao da poruči

Autor:

Sport

06.07.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosan je na svoju ekipu.

TEŠKO MU PADA PORAZ: Kros jedva zadržao suze - ovo je imao da poruči

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Nemačke nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva u svojoj zemlji, pošto je u četvrtfinalu posle produžetaka poražena od Španije. Ovo je bila poslednja utakmica velike karijere Tonija Krosa, čime je završena jedna era u nemačkom fudbalu.

Toni Kros, jedan od najvećih fudbalera u istoriji Nemačke, najavio je kraj svoje klupske karijere pre početka EURO 2024, a nakon eliminacije u četvrtfinalu, ovo je bila i poslednja utakmica koju je odigrao u nacionalnom dresu. Iako je poraz bio gorak, Kros je pokazao samokontrolu i dostojanstvo pred novinarima, odbijajući da stavi fokus samo na svoje povlačenje iz fudbala, već je istakao značaj utakmice i zajedničkih napora ekipe.

Na konferenciji za medije nakon utakmice, Kros je izjavio da i pored poraza, ekipa nije štedela napore te da je ponosan na to što su ostvarili značajan napredak u poslednje vreme. Njegove reči jasno pokazuju koliko mu je stalo do nemačkog fudbala i koliki je bio njegov doprinos u ostvarivanju tih ciljeva.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. odigrava se u Nemačkoj, a u grupi C se nalazila i reprezentacija Srbije. Prvi meč Orlovi su odigrali protiv Engleske u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, gde su poraženi rezultatom 1:0. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, završena je nerešenim ishodom, dok je treći meč protiv Danske takođe završen bez golova.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading