PARTIZAN SAZNAO PROTIVNIKA U KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU ŠAMPIONA: Pred crno-belima veliki izazov!

Autor:

Sport

19.06.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-belima neće biti lako.

PARTIZAN SAZNAO PROTIVNIKA U KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU ŠAMPIONA: Pred crno-belima veliki izazov!

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana saznali su protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prva prepreka timu iz Humske biće Dinamo Kijev . Nakon što su prošle sezone zauzeli drugo mesto u Superligi Srbije iza večitog rivala Crvene zvezde, crno-beli su spremni da se suprotstave izazovima koji ih očekuju.

Dinamo Kijev je završio kao drugi u šampionatu Ukrajine. Zadnji put kada su ova dva tima sastali Dinamo je izašao kao pobednik sa 4:1 u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope u sezoni 2017/18. Crno-beli nikada do sada nisu ostvarili trijumf nad ukrajinskom ekipu, pošto u četiri međusobna duela imaju isto toliko poraza. 

Partizan se našao u grupi nepovlašćenih timova, zajedno sa švajcarskim Luganom, što dodatno pojačalo napetost pred žreb. Očekuje se da će prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona biti odigrani 23. ili 24. jula, dok su revanš mečevi zakazani nedelju dana kasnije.

S obzirom na značaj takmičenja i želju da se vrate među najbolje evropske klubove, Partizan će uložiti maksimalne napore kako bi ostvario uspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju ove mečeve, a igrači će predvođeni Aleksandrom Stanojevićem imati veliku motivaciju da donesu radost svojim navijačima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading