LEGENDE REKLE DA: Apel za spas Partizana!

Autor:

Sport

28.05.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrači pritekli da pomognu.

LEGENDE REKLE DA: Apel za spas Partizana!

Foto: Starsport

U utorak popodne ili najkasnije u sredu ujutru biće predstavljen Apel za spas Partizana, proglas s potpisima preko 80 nekadašnjih prvotimaca kluba iz Humske, uz podršku svih navijačkih grupa. Među potpisnicima su poznata imena kao što su Saša Ilić, Mateja Kežman, Vladimir Stojković, Lazar Marković, i mnogi drugi, a očekuju se i potpisi nekoliko prvotimaca zapaženog traga u klubu poslednjih godina.

Prema najavama, u konačnom spisku zahteva inicijatora i potpisnika apela, nalaze se dve ključne tačke – hitna ostavka Upravnog odbora Partizana u aktuelnom sastavu i demokratski izbori za novi skupštinski saziv. Ova inicijativa je premijerno ujedinila sve navijačke grupe, te se očekuju naredni konkretni koraci potpisnika, spremnih da udruženim snagama aktivno učestvuju u kreiranju budućnosti Partizana.

Ovaj proglas predstavlja značajan korak ka reformi kluba, a podrška koju je dobio od strane nekadašnjih igrača i navijačkih grupa pokazuje ozbiljnost situacije i potrebu za promenama koja je itekako potrebna. Tim iz Humske je već godinama unazad u velikoj krizi i svi ljubitelji ovog kluba su razočarani i žele hitne promene. Ovaj potez legedni kluba je za veliku pohvalu, jer time pokazuju da iskreno i srcem voleo Partizan.

Ova vest izazvala je veliku pažnju javnosti, kako ljubitelja fudbala tako i šire, a mnogi se nadaju da će ovaj apel zaista doprineti pozitivnim promenama u Partizanu. Sačekajmo da vidimo kako će se situacija dalje razvijati, ali jedno je sigurno - ovo je trenutak koji će biti upamćen u istoriji kluba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading