VUJOŠEVIĆ SE OBRATIO GROBARIMA NA PROTESTU: ''Iza ovog stoji jedan bivši igrač!''

Autor:

Sport

16.06.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener KK Partizan stao uz navijače.

VUJOŠEVIĆ SE OBRATIO GROBARIMA NA PROTESTU: ''Iza ovog stoji jedan bivši igrač!''

Foto: Starsport

Dule Vujošević

Trofejni košarkaški trener Duško Vujošević pridružio se hiljadama navijača Partizana koji su se okupili kraj Terazijske česme kako bi izrazili nezadovoljstvo trenutnom upravom fudbalskog kluba. Vujošević, praćen gromoglasnim aplauzima, obratio se okupljenima poručivši im da je neophodno da reaguju racionalno u borbi protiv uprave.

- Znatno ranije sam očekivao reakciju navijača Partizana, ali dobro…Ovo je drugo okupljanje. Ništa ne može da se uradi vređanjem, morate da budete racionalni jer se dugo i planski Partizan urušava. Naravno, uprava pokušava da kaže da iza ovog stoji jedan bivši igrač – Tomić, a iza ovog stoje svi pravi navijača Partizana. Zahtev je da se smeni uprava - poručio je Vujošević.

Nakon Vujoševićeve podrške, nekoliko hiljada navijača Partizana krenulo je u protestnu šetnju, izražavajući svoje nezadovoljstvo trenutnom situacijom u klubu i zahtevajući promene na upravljačkim pozicijama. Ovo okupljanje predstavlja jasan pokazatelj da navijači žele da se njihov glas čuje i da se preduzmu koraci ka unapređenju stanja u klubu.

Očekuje se da će pritisak navijača imati određeni uticaj na dalji razvoj situacije u Partizanu, a reakcija uprave na ovaj masovni protest biće od velikog značaja za budućnost kluba. S obzirom na veličinu i strast navijačke baze Partizana, jasno je da će njihov zahtev za promenama biti teško ignorisati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading