TERZIĆ PREDSTAVIO NOVI ZVEZDIN NAJMODERNIJI TEREN U EVROPI! Pohvalio se i VELIKIM pojačanjem koje SAMO što ne stigne

Autor:

Sport

17.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okupio se tim crveno-belih.

TERZIĆ PREDSTAVIO NOVI ZVEZDIN NAJMODERNIJI TEREN U EVROPI! Pohvalio se i VELIKIM pojačanjem koje SAMO što ne stigne

Foto: ST/ Nemanja Pančić

I dok su jubitelji fudbala na Starom kontinentu usmereni ka mečevima Evropskog prvenstva, za klubove odmora nema i započinju su pripremama za ono što ih očekuje u narednom periodu.

Pripreme sa prvim timom Crvene zvezde počinju upravo petorica kadetskih reprezentativaca Srbije. Vladan Milojević je na prozivku pozvao Andriju Maksimovića, Veljka Milosavljevića, Đorđa Rankovića, Vasilija Kostova i Aleksu Vasilića. Dečaci rođeni 2007. i 2008. godine dobili su na taj način nagradu za odličan napredak, kvalitetne igre na Prvenstvu Evrope za kadete na Kipru i titulu u Kadetskoj ligi Srbije.

Generalni direktor tima iz Ljutice Bogdana, Zvezdan Terzić predstavio novi teren, za koji tvrdi da je jedan od najmodernijih u Evropi. Novi teren izgleda fantastično, a ovo je dokaz marljivog rada godinama unazad. Crveno-beli brane titulu, a ovde će trenirati u veoma modernim uslovima. Infrastrukutra u srpskom fudbalu polako se penje na viši nivo i vidi se veliki pomak.

Osim toga, pričao je i mnogim drugim stvarima - Povratku Radonjića u Zvezdu, dolasku novih zvučnih pojačanja, postavljanja Milana Borjana na neku od funkcija u klubu...

Da podsetimo, izabranici trenera Vladana Milojevića prethodne sezone su se okitili novom, četvrtom uzastopnom dulom krunom u srpskom fudbalu, a svi se u klubu nadaju da će uz novi plasman u Ligu šampiona. narednu takmičarsku godinu obeležiti i osvajanje osme uzastopne šampionske titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading