DALSIO: ''Za mene je ovo san!''

Autor:

Sport

17.06.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli krenuli sa sklapanjem tima za narednu sezonu.

DALSIO: ''Za mene je ovo san!''

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda ne posustaje u svojim aktivnostima u prelaznom roku, a najnovije pojačanje koje je stiglo u redove ovog kluba je vezni igrač Dalsio, reprezentativac Gvineje Bisao. Sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela predstavio je novo pojačanje.

- Želim da predstavim našeg novog igrača, Dalsija, koji dolazi iz Apoela. Igrao je u Portugalu i Grčkoj pre Kipra, gde je sarađivao sa Milojevićem. Vladan ga izuzetno ceni, on ga je preporučio i smatra da se izvanredno uklapa u njegovu viziju tima - naveo je Mrkela.

Potom je i Dalsio izneo svoje utiske.

- Prvo bih hteo da se zahvalim klubu što sam deo ovog velikog tima. Za mene je ovo deo sna, srećan sam što sam tu i što ću dobiti priliku da ispunim snove i igram u Ligi šampiona - rekao je Dalsio i dodao:

- Moji odnos sa Milojevićem su odlični, drago mi je što ću opet igrati za nejga jer sam mnogo naučio od njega i stručnog štaba. Oni su me napravili da budem ovakav igrač. Nadam se da ću im vrtiti na terenu - naveo je on.

Dotakao se navijača i Veljka Nikolića.

- Imao sam priliku da bolje upoznam navijače Zvezde, dobio sam preko hiljadu poruke. Navijači su mi poslali mnogo lepih poruka i mnogo ljubavi. Nadam se da ću sjajnu atmosferu sa tribina osetiti i na terenu - govorio je i nastavio:

- Nisam upoznao Veljka Nikolića, broj 22 je zbog dana rođenja mene i moje ćerke - jasan je on.

Ne voli da priča o svojim kvalitetima.

- U Grčkoj sam igrao za manje, na Kipru za veće klubove. Prijatelji su mi rekli da ovde neće biti lako, ali sam spreman za sve izazove. Vladan Milojević kaže da mogu da igram sve, ali moja pozicija je 'osmica'. Pogledao sam neke utakmice Crvene zvezde, igrao sam protiv Kange u reprezentaciji i on je veoma dobar igrač. Ne volim da pričam o svojim kvalitetima, to ću pokazati na terenu - istakao je Dalsio.

Ovaj fudbaler poznat je po saradnji sa trenerom Vladanom Milojevićem još iz vremena kada su obojica bili na Kipru, te se očekuje da će se brzo uklopiti u tim i doprineti njegovim budućim uspesima.

Dalsio je stigao u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa kiparskim Apoelom, a prethodno je imao bogato iskustvo iz različitih klubova. Pre Apoela, on je igrao za Beleneseš, rezervni tim Benfike, Rendžers, Panetolikos i Jonikos. Tokom poslednje dve sezone proveo je na Kipru, gde je stekao i status reprezentativca Gvineje Bisao, iako je ranije nastupao za mlađe selekcije Portugala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading