POZNAT RASPORED ZA NAREDNU SEZONU SUPERLIGE SRBIJE: Zvezda dočekuje novajliju u eliti, Partizan odmah na nezgodnom gostovanju!

Autor:

Sport

10.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa velikim nestrpljenjem išečujemo novu sezonu Superlige.

POZNAT RASPORED ZA NAREDNU SEZONU SUPERLIGE SRBIJE: Zvezda dočekuje novajliju u eliti, Partizan odmah na nezgodnom gostovanju!

Foto: Starsport

Na nedavno održanoj Skupštini Zajednice Superlige Srbije, izvučeni su brojevi za predstojeću takmičarsku sezonu. Raspored mečeva u novom šampionatu poznat je, a startuje 19. jula.

Crvena zvezda, kao šampion, imaće privilegiju da započne novu sezonu sa dva meča na stadionu „Rajko Mitić“, dok će Partizan imati dva uzastopna gostovanja. Očekivano, crveno-beli su izabrali "jedinicu" kao svoj broj, dok je Partizanu automatski pripala „devetka“.

Crvena zvezda će započeti sezonu utakmicom protiv debitanta u Superligi Srbije, Jedinstva sa Uba. Drugo kolo šampion će igrati protiv Mladosti iz Lučana. Sa druge strane, Partizan će sa Aleksandrom Stanojevićem na klupi krenuti utakmicom protiv Napretka u Kruševcu, a potom sledi gostovanje Jedinstvu.

Prvi večiti derbi se očekuje u devetom kolu na stadionu Partizana u Humskoj. Takođe, zanimljivo je napomenuti da će Tekstilac iz Odžaka odigrati istorijski susret protiv finaliste Kupa Srbije Vojvodine u Bačkoj Palanci.

Na Skupštini Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije, Zbiljić je izabran za novog predsednika, čime je postao ključna figura u vođenju tih takmičenja. Uprkos izazovima, nova sezona Superlige Srbije obećava uzbuđenje i neizvesnost, a navijači već nestrpljivo iščekuju početak takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading