PODRHTAVA MARAKANA! Zvezda PREDSTAVILA brutalno POJAČANJE! Već je IZABRAO broj na dresu!

Autor:

Sport

10.06.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli potvrdili transfer veziste.

PODRHTAVA MARAKANA! Zvezda PREDSTAVILA brutalno POJAČANJE! Već je IZABRAO broj na dresu!

Foto: Starsport

Dalsio Gomes novi je igrač Crvene zvezde! Ono što se danima najavljivalo, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu!

Sada već bivši fudbaler APOEL iz Nikozije u društvu predsednika srpskog šampiona Svetozara Mijailovića podigao je dres sa brojem 22, koji nije imao vlasnika u prethodnoj sezoni.

Odmah posle promocije, Dalsio je izneo prve utiske zbog dolaska u Zvezdu:

- Veoma sam srećan što sam ovde i što ću moći da doprinesem ekipi. Crvena zvezda je veliki, sjajan klub, uvek se bori za sve trofeje, a ja sam tu da pomognem. Drago mi je što ću imati priliku da ponovo sarađujem s Vladanom Milojevićem, on je moj trener, ali i prijatelj. Upoznat sam s klubom s obzirom na to da imam nekoliko prijatelja koji su igrali u Zvezdi, kao što su Ben, Dauda i Tomane. Ispričali su mi dosta toga o Crvenoj zvezdi. Ne volim mnogo da pričam o sebi, želim da govorim na terenu - istakao je portugalski fudbaler. 

Dalsio Gomes je rođen 22. maja 1996. u Almadi (Portugal). Visok je 186 centimetara i karijeru je započeo u Belenensešu, a zatim je nastupao za Benfiku B. Reprezentativac Gvineje Bisao je 2017. promenio sredinu, kad je pozajmljen škotskom Glazgov Rendžersu.

Usledio je period karijere koji je proveo u Grčkoj, prvo je nosio dres Panetolikosa, potom Jonikosa, a poslednji klub čije boje je branio je APOEL iz Nikozije. Dalsio se najbolje snalazi u ulozi centralnog veznog fudbalera, ali može da pokriva više pozicija na sredini terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Goran

10.06.2024 22:57

Bilo bi lepo da malo birate reči, na klupi Zvezde je dugačak niz "brutalnih" pojačanja. Cilj je postignut, naveli ste me da pročitam ovu nakićenu polu informaciju.