OVIM GESTOM VEĆ JE ODUŠEVIO DELIJE! Zvezdino POJAČANJE napustilo obaveze zbog POTPISA na Marakani!

Autor:

Sport

10.06.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže kao veliko osveženje za tim Vladana Milojevića

OVIM GESTOM VEĆ JE ODUŠEVIO DELIJE! Zvezdino POJAČANJE napustilo obaveze zbog POTPISA na Marakani!

Foto: Republika.rs

Delije

Vezista Eusiodalsio Gomeš, poznatiji kao Dalsio, napustio je reprezentaciju Gvineje Bisao kako bi finalizovao transfer u Crvenu zvezdu. Ovaj 28-godišnji fudbaler, koji je nekada igrao za Arsenal, Fulam i Vest Hem, stiže na Marakanu iz APOEL-a kao slobodan igrač.

Dalsio nije preduzeo korake bez dozvole selektora Luisa Boe Mortea. Kada je saznao da je na spisku za kvalifikacione mečeve sa Etiopijom i Egiptom, uredno se pojavio na okupljanju reprezentacije, ali je nakon razgovora sa stručnim štabom dobio dozvolu da napusti nacionalni tim.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dalsio u dresu APOEL-a

Sjajni vezista je ponikao u Belenensešu, a kasnije je igrao za renomirane klubove poput Benfike, Rendžersa, Panetolikosa i Jonikosa pre nego što je stigao u APOEL. Njegove kvalitete dobro poznaje trener Crvene zvezde Vladan Milojević, koji je imao priliku da ga vodi tokom sezone 2022/23 u kiparskom velikanu.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, posebno ceni kvalitete Dalsija, što je bio jedan od ključnih faktora u njegovom angažmanu. Novi vezista će biti važno pojačanje za tim iz Beograda, a navijači sa nestrpljenjem očekuju njegovu premijeru u crveno-belom dresu.

Odlazak Dalsija iz nacionalnog tima Gvineje Bisao, zbog finalizacije transfera u Crvenu zvezdu, predstavlja zanimljiv preokret u njegovoj karijeri, a njegovo iskustvo iz prethodnih klubova može biti od ključnog značaja za uspeh crveno-belih u narednim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading