"ORLOVIMA" U ČAST! Zasijala KULA BEOGRAD u bojama Srbije! SPEKTAKULARNO! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa slika stiže iz centra srpske prestonice.

"ORLOVIMA" U ČAST! Zasijala KULA BEOGRAD u bojama Srbije! SPEKTAKULARNO! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju započinje učešće na 17. Evropskom prvenstvu, koje se održava u Nemačkoj.

Piksijevi "orlovi" nalaze se u Grupi C, zajedno sa vicešampionom Starog kontinenta, selekcijom Engleske, kao i reprezentacijama Danske i Slovenije.

Srpski fudbaleri na teren Feltins arene u Gelzerkirhenu izlaze u nedelju od 21 čas, protiv izabranika Gereta Sautgejta, koji su po mnogima prvi favoriti za osvajanje titule evropskog prvaka.

Ipak, četi Dragana Stojkovića stigla je dodatna podrška iz srca Beograda, pošto je Kula Beograd zasijala u bojama naše države, kao dodatni motiv Mitroviću, Tadiću, Vlahoviću i ostalim "orlovima", koji će posle 24 godine predstavljati Srbiju na šampionatu Starog kontinenta.

Nema sumnje da će ovakva slika posebno "dati krila" Piksijevim "orlovima", koji će pokušati da se u naredna tri meča domognu prolaska u narednu rundu, što bi predstavljalo odličan rezultat u ovako jakoj konkurenciji.

Podsetimo, Srbija će posle ovog meča igrati u Minhenu naredna dva. U drugom kolu sastaje se sa Slovenijom, 20. juna na Alijanc areni, dok je pet dana kasnije u poslednjoj trećoj rundi rival Danska takođe na stadionu Bajerna.

Inače, Evropsko prvenstvo otvaraju večeras domaćin Nemačka i Škotska, u okviru Grupe A, taj meč možete pratiti uživo na našem portalu iz minuta u minut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading