PIKSI EKSPERIMENTIŠE I SPREMA IZNENAĐENJE ENGLEZIMA?! OVAJ igrač u MOŽE u startnu postavu Srbije

Autor:

Sport

14.06.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor voli da nas začudi, ali treba verovati u defanzivca

PIKSI EKSPERIMENTIŠE I SPREMA IZNENAĐENJE ENGLEZIMA?! OVAJ igrač u MOŽE u startnu postavu Srbije

Foto: Starsport

Nemanja Stojić mogao bi da počne meč sa Engleskom

Prema saznanjima "Sport kluba", postoji mogućnost da Nemanja Stojić bude deo početne postave u utakmici protiv Engleske na Šalke Areni. Selektor Dragan Stojković razmatra opciju da novi igrač Crvene zvezde zaigra u poslednjoj liniji, zajedno sa Nikolom Milenkovićem i Strahinjom Pavlovićem, koji su izvesni starteri za ovaj meč. Iako je do sada odigrao samo dva meča za nacionalni tim, Stojić je uspeo da ubedi selektora svojim uklapanjem u tim i partijom u Švedskoj da zaslužuje mesto u startnoj postavi.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Stojić

Stojiću se smeši pozicija u društvu Milenkovića i Pavlovića


Prema istim izvorima, Stojić trenutno ima prednost u planovima selektora ispred Miloša Veljkovića i Uroša Spajića. Ova odluka je iznenađujuća s obzirom na Stojićevu ograničenu reprezentativnu minutažu, ali jasno pokazuje da Stojković voli da eksperimentiše i ne bi nas čudilo ukoliko se ovo ispostavi kao tačno.

Orlovi odradili ključni trening pred utakmicu sa Engleskom

U petak popodne, reprezentacija Srbije je odradila ključni, za javnost zatvoreni trening pred nadolazeći duel sa Engleskom. U subotu ujutro, ekipa će putovati u Gelzenkirhen, gde će se održati meč dan kasnije u 21 čas, dok je popodnevni trening zakazan za 18:30 časova. Svi oči će večeras biti uprte u otvarajući meč između domaćina Nemačke i Škotske, a onda se spremamo za nama najznačajnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading