JOVIĆ REZERVNA VARIJANTA U MILANU! Da li će SRBIN PRIHVATITI PONUDU? Slavni klub DONEO ODLUKU!

Autor:

Sport

30.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva opcija je na čekanju, do tada...

JOVIĆ REZERVNA VARIJANTA U MILANU! Da li će SRBIN PRIHVATITI PONUDU? Slavni klub DONEO ODLUKU!

Foto: www.profimedia.rs

Pred upravom Milana je važan posao, jer se Olivije Žiru seli u MLS ligu, što znači da će "rosoneri" ostati bez iskusnog napadača. Italijanska "Gazeta delo sport" donosi važne vesti za navijače Milana, najavljujući da je prva želja tima sa "San Sira" napadač Džošua Zirkze iz Bolonje. Otkupna klauzula za Holanđanina iznosi 40 miliona evra, ali predstavlja problem za Milan jer novac mora biti odmah uplaćen, a ne može se plaćati u ratama. Ipak, "rosoneri" će pokušati da završe ovaj važan posao jer vide Zirkzea kao rešenje za naredne godine. Do tada, planiraju "bekap" varijantu.

Kako prenosi italijanski list, Milan će Luki Joviću ponuditi novi ugovor na 12 meseci. Reprezentativac Srbije je došao iz Fjorentine prošlog leta i odigrao je ukupno 1200 minuta, postigavši devet golova. Ova ponuda predstavlja pokušaj Milana da zadrži Jovića u klubu i osigura njegov doprinos u narednoj sezoni.

Milanova želja za pojačanjem usmerena je ka napadaču Džošui Zirkzeu iz Bolonje, koji je imao sjajnu sezonu iza sebe. Ova akvizicija bi bila ključna za tim sa "San Sira", mada otkupna klauzula od 40 miliona evra predstavlja izazov za klub.

Jović je prethodno igrao za Crvenu zvezdu, Benfiku, Ajntraht i Real Madrid, ali u kraljevskom klubu nije ispunio očekivanja. Ipak, prethodna sezona u Italiji obećava što je prepoznao i selektor Srbije Piksi i uvrstio Jovića na spisak putnika na EVRO u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading