DRAMA U HOTELU "ORLOVA"! Desio se NEOČEKIVANI UPAD! Policija EKSPRESNO reagovala, OVO je EPILOG!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

14.06.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana situacija u hotelu "Maksimilijan's".

DRAMA U HOTELU "ORLOVA"! Desio se NEOČEKIVANI UPAD! Policija EKSPRESNO reagovala, OVO je EPILOG!

Foto: Republika

U toku trajanja grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj, hotel "Maksimilijan's" postao je epicentar nezapamćene situacije kada su trojica muškaraca neovlašćeno upala u objekat gde je smeštena reprezentacija Srbije. Kako saznaje "Republika", ova neželjena poseta izazvala je pravu dramu među fudbalerima i osobljem hotela.

U trenutku kada su neidentifikovani muškarci prodrli u hotel, specijalistički tim antiterorističke jedinice Srbije odmah je reagovao i uspeo da ih uhapsi. Njihova brza i efikasna akcija omogućila je vraćanje mira i sigurnosti kako fudbalerima, tako i osoblju hotela "Maksimilijan's".

Foto: Republika

Republika.rs u Nemačkoj

Ova neugodna situacija istakla je važnost bezbednosti i zaštite reprezentativaca, posebno tokom takmičenja kao što je Evropsko prvenstvo. Organizatori su istakli da će biti preduzete dodatne mere, kako bi se osigurala neometana priprema i boravak fudbalera u Nemačkoj.

Nakon ovog incidenta, javnost je reagovala sa zabrinutošću i osudom ponašanja neovlašćenih posetilaca. Organizatori su takođe istakli važnost pružanja potpune podrške reprezentaciji i osiguravanja njihove bezbednosti u svakom trenutku.

Upad u hotel "Maksimilijan's" tokom trajanja Evropskog prvenstva u Nemačkoj predstavljao je izuzetno uznemirujuću situaciju, ali brza reakcija specijalističkog tima antiterorističke jedinice omogućila je da se situacija kontroliše i fudbaleri zadrže u bezbednom okruženju.

Srbija, podsetimo, u nedelju od 21 čas igra protiv Engleske meč prvog kola Grupe C, na stadionu u Gelzenkirhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading