KOSTIĆ I VLAHOVIĆ DOBILI VELIKE VESTI NA TRENINGU SRBIJE: Juventus ima novog trenera!

Autor:

Sport

12.06.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanično.

KOSTIĆ I VLAHOVIĆ DOBILI VELIKE VESTI NA TRENINGU SRBIJE: Juventus ima novog trenera!

Foto: www.profimedia.rs

Tijago Mota novi trener Juventusa

Klub iz Torina je zvanično objavio da je Tijago Mota postao novi trener Juventusa. Mota dolazi iz Bolonje, gde je prošle sezone postigao značajan uspeh, vodeći tim u Ligu šampiona. Brazilski trener je potpisao trogodišnji ugovor sa Juventusom, pa će između ostalih predvoditi i Dušana Vlahovića i Filipa Kostića koji su nove vesti saznali posle treninga reprezentacije Srbije.

Mota je preuzeo ulogu trenera od Masimilijana Alegrija, koji je dobio otkaz zbog nesuglasica sa upravom kluba.

Brazilac je pre dolaska u Bolonju vodio mlađe kategorije Pari Sen Žermena, Đenovu i Speciju.

Ovaj potez predstavlja značajnu i dugo iščekivanu promenu za Juventus, a Mota je izjavio da je oduševljen što ima priliku da započne novo poglavlje u tako prestižnom klubu.

– Oduševljen sam što krećem novom poglavlje u vrhunskom klubu kakav je Juventus. Hvala mu na poverenju, obećavam da ću dati sve od sebe da učinimo navijače ponosnima – rekao je Mota.


Ambiciozni ciljevi

Mota je istakao da je svestan izazova koji ga očekuju, posebno u osvajanju Skudeta i takmičenju sa jakim timovima poput Intera, Milana, Rome i Napolija koji predvodi Antonio Konte. Obećao je da će dati sve od sebe kako bi doneo radost navijačima i vratio titulu u Torino, a uzevši u obzir uspeh koji je ove godine ostvario sa Bolonjom, čije je čelnike već ranije obavestio da namerava da nastavi trenersku karijeru u Staroj dami, trebalo bi očekivati od njega dobar posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading