BIVŠI IGRAČ ZVEZDE NE MIRUJE! Pobedio je u RIJALITIJU, ženio se nekoliko puta, a sada KUPUJE fudbalski KLUB!

Autor:

Sport

10.06.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran život vodi nekadašnji reprezentativac Bugarske.

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE NE MIRUJE! Pobedio je u RIJALITIJU, ženio se nekoliko puta, a sada KUPUJE fudbalski KLUB!

Foto: instagram.com/blagogeorgiev_official

Prošlo je sedam godina otkako je Blagoj Georgiev okačio "kopačke o klin", ali bivši fudbaler Crvene zvezde ne prestaje da bude u žiži interesovanja.

Pošto je učestvovao u poznatom rijalitiju "Survivor" i odneo pobedu na tom takmičenju, svojevremeni reprezentativac Bugarske je rešio da se vrati u fudbalske vode i postane vlasnik nekog kluba.

Pokušao je nekadašnji ljubimac delija sa engleskim biznismenom Džoom Diksonom da kupi neku ekipu, izneli su ponude da preuzmu Levski iz Sofije i makedonski Vardar iz Skoplja, ali su oba puta bili blokirani.

Foto: Starsport

Blagoj Georgijev iz dana u dresu Crvene zvezde

Sada je na red došla Arda iz Kardžalija, za koju se pomenuti tandem već raspitivao, međutim, konkretan dogovor još nije postignut. Reč je o članu elitnog ranga Bugarske, koji je u protekloj sezoni za bod ostao bez plasmana u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Kako javljaju mediji, Georgijev je u nedelju predočio plan koji ima za Ardu. Naime, on bi postao predsednik kluba, a sa njim bi ušao pul od nekoliko ozbiljnijih kompanija koji bi obezbedio milionski budžet. Ovaj 42-godišnjak, koji je igrao za Crvenu zvezdu od 2006. do 2008. godine, je istakao nameru da od Arde napravi najjači klub u Bugarskoj.

 Arda nikada nije osvojila nijedan trofej, najveći uspeh je ostvarila u sezoni 2020/2021, kada je zauzela četvrtu poziciju. Time je izborila svoje prvo i zasad jedino učešće na međunarodnoj sceni, igrala je kvalifikacije za Ligu konferencije, ali je već na prvoj prepreci dvaput poražena od Hapoel Ber Ševe iz Izraela (0:2 i 0:4).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading