PREDSEDNIK ZVEZDE S PONOSOM PRIČAO O USPEHU U BARIJU! Mijailović: Uspomena za CEO život!

Autor:

Sport

29.05.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na današnji dan pokorili Evropu.

PREDSEDNIK ZVEZDE S PONOSOM PRIČAO O USPEHU U BARIJU! Mijailović: Uspomena za CEO život!

Foto: FK Crvena zvezda

Svetozar Mijailović

Crvena zvezda se popela na krov Evrope pre tačno 33 godine, a nazaboravnih momenata i puta do samog svetskog vrha se uvek rado priseća predsednik kluba – Svetozar Mijailović.

-Svakom Zvezdašu je taj dan jedna velika uspomena, meni posebno jer sam doživeo nešto o čemu su maštali mnogi fudbaleri i generecije iza nas. Pred utakmicu i tokom samog susreta je vladao konstantni stres, ali je posle usledila erupcija oduševnjenja. Ne mogu opisati osećaj kada čujete da ceo stadion peva „Đurđevdan“ – započeo je Mijailović.

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdini asovi slavili su u Bariju

Zvezdin karavan upravo na ovaj datum započinje put, a prvi grad koji će posetiti delegacija crveno-belih je Bar.

- Postala je već tradicija godinama unazad. Želimo da našim navijačima koje imamo i van Beograda, pružimo priliku da vide i slikaju se sa čuvenim trofejom, koji je pre 33 godine stigao u naše vitrine. Karavan obilazi celu državu, region, a počeće u Crnoj Gori.

Istakao je na kraju da se nada da će ovaj uspeh biti samo motivacija budućim generacijama.

- Nadam se da će ovaj klupski uspeh uticati na nadolazeće generacije i dati im motiv da i oni jednog dana mogu doći do tih visina, jer smatram da je želja najveća pokretačka snaga i da je moguće ostvariti sve ako ste uporni – završio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading