PRAVI SE MOĆAN TIM NA MARAKANI! Evo koga je sve Zvezda ANGAŽOVALA, a ko tek treba da STIGNE!

Autor:

Sport

10.06.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli aktivni u prelaznom roku.

PRAVI SE MOĆAN TIM NA MARAKANI! Evo koga je sve Zvezda ANGAŽOVALA, a ko tek treba da STIGNE!

Foto: Starsport

Rukovodstvo Crvene zvezde je veoma aktivno u pregovorima i transferima, iako zvanični start prelaznog roka još nije ni započeo.

Već su završena četvorica igrača, pri čemu je klub potrošio 4.500.000 evra. U toku su dogovori oko još dvojice fudbalera, sa kojima bi suma koju je srpski šampion izdvojio narasla na 11.000.000 evra.

Od početka tekuće godine, Crvena zvezda je zaradila impresivnih 30.300.000 evra od transfera igrača. Ovaj iznos je značajan, ali je rukovodstvo kluba jasno istaklo da je neophodno ulagati u tim kako bi klub nastavio da raste i ostvaruje dobre sportske rezultate.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Puma Rodrigez stiže kao veliko pojačanje u Zvezdu

Klub sa Marakane se sprema za plej-of Lige šampiona, a želja rukovodstva je da tim bude dodatno pojačan, kako bi ostao konkurentan što u domaćem prvenstvu, tako i na evropskoj sceni.

Do sada je završen kvartet pojačanja, stigli su: Jong Von Seul (Ulsan) za 1.200.000 evra, Nemanja Stojić (TSC) za 1.000.000 evra, Puma Rodrigez (Familikao) za 2.300.000 evra i Luka Ilić (TSC) bez obeštećenja. Takođe, u toku su pregovori oko transfera Mihajla Crvetkovića iz Čukaričkog i Razvana Marina, rumunskog reprezentativca koji nastupa za Kaljari, čiji bi ukupni transferi iznosili 6.500.000 evra.

Generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić je nedavno istakao da je investiranje u tim neophodno ukoliko klub želi da raste i napreduje. Naglasio je da je neophodno ulagati kako u nove igrače, tako i u omladinsku školu, te da je dobar fudbal i ostvarivanje dobrih rezultata ključno za stvaranje velikih prihoda.

Terzić je tom prilikom napomenuo da je Crvena zvezda toliko porasla kao klub da je neophodno nastaviti sa ulaganjima kako bi se taj trend nastavio.

ZAVRŠENI TRANSFERI
Jong Von Seul 1.200.000 evra
Nemanja Stojić 1.000.000 evra
Puma Rodrigez 2.300.000 evra
Luka Ilić - bez obeštećenja

TRANSFERI U PROCESU
Mihajlo Cvetković 2.500.000 evra
Razvan Marin 4.000.000 evra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Stara priča nove laži

10.06.2024 13:25

Danas sve što se valjka na evropskom fudbalskom tržištu ispod 10 miliona je bofl roba, koja služi za pranje para. Dokaz: onaj Kosta i onaj kepavi, za koje niko više nije čuo, niti će ikada čuti.