POJAČANJE NA MARAKANI! Zvezda NAŠLA zamenu za Dragovića!

Autor:

Sport

03.06.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je da se samo ozvaniči ugovor.

POJAČANJE NA MARAKANI! Zvezda NAŠLA zamenu za Dragovića!

Foto: Starsport

Fudbaler TSC Nemanja Stojić postaće novi igrač Crvene zvezde ovog leta. Posle prvobitno neuspešnih pregovora oko obeštećenja deluje da je na relaciji Bačka Topola - Ljutice Bogdana došlo do dogovora, tako da je inicijalna ponuda od 500.000 evra podignuta na milion evropskih novčanica, koje će šampion Srbie platiti u nekoliko rata. 

Istovremeno, srpski reprezentativac se dogovorio o ličnim uslovima sa Zvezdom. Prema pisanjima medija, u pitanju je četvorogodišnji ugovor, a novopromovisani član našeg nacionalnog tima će se priključiti redovima novog-starog šampiona Superlige posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Foto: Starsport

Nemanja Stojić

Podsećamo, pre mladog štopera, u Ljutice Bogdana su ozvaničili još jedno pojačanje, a u pitanju je takođe igrač koji je nastupao za TSC. Govorimo o Luki Iliću, nekome ko je ponikao na stadionu "Rajko Mitić" da bi potom pokušao da nađe sreću u Evropi. Pored njih dvojice, očekuje se i dolazak korejskog beka Seula. 

Takođe, Stojić će biti prirodna zamena za Aleksandra Dragovića, bivšeg kapitena crveno-belih, koji se vratio u Austriju. Pored pozicije, o tome svedoči i činjenica da će srpski fudbaler zadužiti broj 15 - dres austrijskog reprezentativca. 

 Stojić je ove sezone na četiri fronta sakupio 37 nastupa, od čega je 30 utakmica odigrao u Superligi i sa pozicije štopera došao do četiri gola i dva asistencije. U Ligi Evrope je odigrao svaki meč grupne faze, uz asistenciju u remiju s Olimpijakosom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading