DELIJE U EKSTAZI! Reprezentativac Srbije STIŽE na Marakanu! Zvezda dobila BRUTALNO pojačanje!

Autor:

Sport

28.05.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli imaju razlog za zadovoljstvo.

DELIJE U EKSTAZI! Reprezentativac Srbije STIŽE na Marakanu! Zvezda dobila BRUTALNO pojačanje!

Foto: star sport

Uprava novog-starog šampiona Superlige, Crvene zvezde, užurbano radi na dovođenju pojačanja, uoči izlaska na evropsku scenu.

Tokom dana pojavile su informacije o interesovanju osvajača "duple krune" za usluge 26-godišnjeg defanzivca, a kako prenosi Meridian sport, reprezentativac Srbije Nemanja Stojić je dogovorio sve uslove saradnje sa srpskim šampionom.

Crveno-beli su lako pronašli konsenzus sa bivšim igračem Metalca i Grafičara, a do transfera će doći kada se klubovi međusobno dogovore oko konačnog iznosa obeštećenja.

Stojić je pod ugovorom sa TSC-om do juna 2025. godine, a nema sumnje da će tim sa severa Srbije pokušati da što bolje naplati transfer jednog od lidera ekipe.

Foto: Starsport

Nemanja Stojić

Odlaskom Aleksandra Dragovića i Nemanje Milunovića otvorio se prostor za dovođenje pojačanja na poziciji štopera, pa ne bi bilo iznenađenje da crveno-beli angažaju makar još jednog novajliju u centralnoj defanzivnoj liniji.

Već ranije je dogovoren dolazak korejskog reprezentativca Seol Jung Vua, dok će vezista Luka Ilić uskoro biti zvanično predstavljen na Marakani.

Treba reći da je osvajač duple krune Crvena zvezda odavno utanačila dolazak još jednog fudbalera TSC-a. Reč je o đaku srpskog šampiona Luki Iliću, koji se vratio u Ljutice Bogdana 1a, dok je njegova promocija zakazana danas u 14 časova.

Stojić je karijeru počeo u omladincima Partizana, odakle je prešao u Voždovac, da bi posle isteka juniorskog staža potpisao za Zvezdu.

Usledile su seobe i pozajmice, kalio se u Grafičaru, Zlatiboru, potom je igrao za Metalac iz Gornjeg Milanovca, a na kraju i selidba u Bačku Topolu, gde je sjajnim partijama stigao do dresa fudbalske reprezentacije Srbije.

Nemanja Stojić je, podsetimo, izabran na spisak od 26 igrača "orlova", koje je selektor nacionalnog tima Dragan Stojković Piksi, danas saopštio pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading