KAKVU "ZVER" JE ZVEZDA DOVELA! Puma već TRESE mreže! Evo kako je OBRADOVAO navijače!

Autor:

Sport

10.06.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući napadač crveno-belih neumoljiv u kvalifikacijama za Mundijal 2026.

KAKVU "ZVER" JE ZVEZDA DOVELA! Puma već TRESE mreže! Evo kako je OBRADOVAO navijače!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Paname ostvarila je važnu pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo nad selekcijom Monserata rezultatom 3:1.

Igrač utakmice bio je Hose Luis Rodrigez, poznatiji kao Puma, koji je svojim golom i asistencijom značajno doprineo trijumfu svoje reprezentacije.

Puma, brz krilni igrač, postigao je gol i upisao asistenciju u drugom poluvremenu, čime je pokazao svoje kvalitete i prepoznatljivu igračku inteligenciju. Njegova odlična partija donela mu je priznanje za igrača utakmice, a ovaj "prozor" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo definitivno je obeležio svojim učinkom.

 

 

Budući napadač Crvene zvezde je tokom karijere igrao za klubove poput Genta, Istre, Alavesa, Lugo i Sportinga Hihona, dok je poslednju sezonu proveo u Famalikau. Njegova buduća destinacija je Marakana, gde se očekuje da će zameniti Osmana Bukarija, koji je prešao u američki Ostin.

Panama je povela u 40. minutu preko Džovanija Velša, dok je domaćin izjednačio golom Kalima Sajmona na početku drugog poluvremena. Međutim, Puma je preuzeo kontrolu nad utakmicom asistirajući za drugi gol, a zatim i postigavši treći gol za svoju reprezentaciju.

Puma je pokazao svoju golgetersku formu i u prethodnom susretu, postigavši gol i protiv reprezentacije Gvajane, čime je dodatno potvrdio svoju važnost za tim Paname.

Hose Luis Rodrigez definitivno je bio ključni igrač utakmice između Paname i Monserata. Njegova golgeterska forma i asistencija doprineli su važnoj pobedi njegove reprezentacije, dok se sa nestrpljenjem očekuje njegov mogući transfer u Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading