DELIJE U TRANSU! Zvezda ZAVRŠILA najveće POJAČANJE! Puma STIŽE na Marakanu!

Autor:

Sport

08.06.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni fudbaler od naredne sezone u crveno-belom dresu.

DELIJE U TRANSU! Zvezda ZAVRŠILA najveće POJAČANJE! Puma STIŽE na Marakanu!

Foto: www.profimedia.rs

Rukovodstvo Crvene zvezde je uspelo da završi još jedno pojačanje, a reč je o krilnom fudbaleru Pumi Rodrigezu.

On će već sutra, u nedelju, potpisati ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana vredan 2.000.000 evra. Puma dolazi iz portugalske ekipe Famalikao, a njegov transfer je sada i zvanično potvrđen.

Puma Rodrigez je ove sezone odigrao 23 utakmice za ekipu Famalikaa, postigao je jedan gol i imao pet asistencija. On je tokom karijere igrao za različite klubove poput belgijskog Genta, hrvatske Istre, španskih Alaveša, Luga i Sportinga iz Hihona, pre nego što je stigao u Portugal. Njegovo iskustvo i učinak na terenu čine ga značajnim pojačanjem za tim Vladana Milojevića.

Foto: www.profimedia.rs

Puma Rodrigez

Ipak, Puma neće biti jedino pojačanje na krilnim pozicijama, jer Zvezda planira da dovede još do dva pojačanja. Još jedan krilni fudbaler je već siguran, dok će za drugog biti potrebno čekanje i procena stručnog štaba. Ovo pokazuje ambiciozne planove kluba za narednu sezonu.

Ovo pojačanje dolazi nakon već ozvaničenih transfera Nemanje Stojića i Luke Ilića iz TSC-a, a čini se da Crvena zvezda ne planira da se zaustavi tu. Šampion Superlige Srbije je aktivan na transfer tržištu i radi na dovođenju novih igrača kako bi osnažio svoj tim.


Ukupno gledano, dolazak Pume Rodrigeza predstavlja važan korak u strategiji pojačanja Crvene zvezde za narednu sezonu, a navijači sa nestrpljenjem očekuju njegov debi u crveno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading