GROBARI U TRANSU: Rikardo Gomeš stigao u Beograd - oglasio se i Natho! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.06.2024

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se našao u srpskoj prestonici.

GROBARI U TRANSU: Rikardo Gomeš stigao u Beograd - oglasio se i Natho! (FOTO)

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš i Bibars Natho

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana, Rikardo Gomeš, trenutno boravi u Beogradu.

Razlog njegovog poseta srpskoj prestonici jeste susret sa bivšim saigračima, među kojima je posebno istaknut Bibars Natho. Prošle noći su ova dvojica fudbalera izašla na večeru, a Natho je javno pozdravio dolazak svog nekadašnjeg kolege putem društvenih mreža.

Iako je boravak Rikarda Gomeša u Beogradu izazvao interesovanje navijača, vest da se neće ponovo pridružiti Partizanu je razočarala mnoge. Naime, iako je fudbaler već imao dva mandata u ovom klubu, sledeće sezone će nastupati za Al-Vakri iz Katara. Ova vest definitivno budi sećanja na Gomeševu uspešnu karijeru u Partizanu, koja je ostavila dubok trag u istoriji kluba.

Republika

Foto: Instagram.com/printscreen/bibars66

Rikardo Gomeš i Birbas Natho ponovo zajedno u srpskoj prestonici

 

Rikardo Gomeš se smatra jednim od najboljih stranaca koji su ikada nosili dres Partizana. Njegov doprinos klubu bio je neizmerno značajan, a navijači i dalje čuvaju sećanje na njegove majstorije na terenu. Sa brojnim postignutim golovima i impresivnim veštinama, Gomeš je ostavio neizbrisiv pečat u istoriji kluba i zasluženo nosi titulu legende.

Treba podsetiti da je Rikardo Gomeš u dva navrata nosio opremu crno-belih boja. Tridesetdvogodišnji napadač je u srpsku prestonicu prvi put stigao početkom jula 2018. godine. U Beogradu se zadržao godinu dana, da bi se nakon epizoda u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Turskoj, vratio u Humsku leta 2021. godine i njegov drugi mandat u Partizanu je trajo dve sezone.

Sa crno-belima je 2019. godine stigao do pehara namenjnog najboljoj ekipi u nacionalnom Kupu Srbije, a istovremeno je dva puta i bio najbolji strelac superligaškog karavana 2022. i 2023. godine.

Boravak Rikarda Gomeša u Beogradu izazvao je nostalgiju među navijačima Partizana, ali i podsetio na nezaboravne trenutke koje je brazilski fudbaler proveo u ovom klubu. Iako se neće vratiti u Partizan, Gomeševa poseta je prilika da se još jednom oda počast jednoj od najvećih legendi u istoriji ovog renomiranog fudbalskog kluba.

Treba podsetiti da je pred Partizanom "vruće leto" koje svi u klubu koriste u formiranju ekipe koja će imati potencijal da se suprostavi večitom rivalu koji već punih sedam godina suvereno vlada srpskim fudbalom.

,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading