DETONACIJA U HUMSKOJ! Stanojević KAPARISAO prvo pojačanje! Stiže bivši igrač HRVATSKOG VELIKANA!

Autor:

Sport

09.06.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli renoviraju tm.

DETONACIJA U HUMSKOJ! Stanojević KAPARISAO prvo pojačanje! Stiže bivši igrač HRVATSKOG VELIKANA!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Povratkom Aleksandra Stanojevića na trenersku klupu Partizana, krenulo je i renoviranje igračkog kadra. 

Fudbaler Nihad Mujakić (26) izaziva veliko interesovanje kod crno-belih i slovi kao potencijalno pojačanje kluba iz Humske. Ovaj defanzivac trenutno nastupa za Ankaraguču , a odlično se poznaje sa nekadašnjim kapitenom turske ekipe Gajasom Zahidom, koji je upravo odatle stigao u redove "parnog valjka".

Ono što bi moglo da ubrza realizaciju transfera, jeste činjenica da je Mujakić sa Zahidom igrao čak 28 utakmica u Turskoj, pa njegovo prilagođavanje novoj sredini ne bi trebalo da predstavlja problem.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Trent Aleksander-Arnold i Nihad Mujakić

Mujakić ima bogato iskustvo igranja u inostranstvu, a njegov ugovor sa Ankaragučuom važi do 2026. godine. Prema procenama Transfermarkta, vrednost ovog iskusnog fudbalera iznosi čak dva miliona evra.

Takođe, on je debitovao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine prošle godine, a nedavno je zabeležio i treći nastup za nacionalni tim u porazu od Engleske.

Defanzivac je svoju karijeru gradio u različitim evropskim klubovima, uključujući belgijske timove Beveren i Kortrijak, kao i Sarajevo u Bosni i Hercegovini. Posebno je zapaženo bilo njegovo izdanje u Hajduku, gde je u sezoni 2020/21. ostvario impresivnih 30 nastupa.

Potencijalni dolazak Nihada Mujakića u Partizan definitivno bi bio značajan korak u renoviranju postojećeg kadra. Njegovo iskustvo, vrednost i uspešna saradnja sa trenerom Stanojevićem, odnosno, Gajasom Zahidom, čine ovaj transfer sve izvesnijim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading