SUPERLIGAŠ IMENOVAO NOVOG TRENERA! Stigao VELIKI ljubimac GROBARA!

Autor:

Sport

01.06.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlije će predvoditi mladi stručnjak.

SUPERLIGAŠ IMENOVAO NOVOG TRENERA! Stigao VELIKI ljubimac GROBARA!

Foto: Starsport

Nakon što su saopštili rastanak sa Dejanom Joksimovićem, čelnici Niškog Radničkog su ekspresno postigli dogovor sa Nikolom Drinčićem.

Nekadašnji fudbaler Partizana je ostvario sjajne rezultate na klupi novog prvoligaša Zemuna, a ogroman deo zasluga za to ide i na račun Drinčića koji je komandovao ekipom do dugo čekanog povratka u Prvu ligu Srbije.

Kao kapiten, Drinčić je predvodio Radnički do istorijskog vicešampionskog mesta u sezoni 2018/19, zbog čega je veoma poznato lice na "Čairu".

Foto: Starsport

Nikola Drinčić iz igračkih dana u Partizanu

Nikola Drinčić, nekadašnji fudbaler Partizana, iza sebe ima izuzetnu sezonu na klupi Zemuna. Iako je napustio klub pre poslednjeg kola, njegov doprinos u plasmanu tima u Prvu ligu Srbije je neosporan. Njegovo iskustvo kao kapitena Radničkog u sezoni 2018/19 donelo je istorijski uspeh klubu, te je jasno da je Drinčić veoma poznato lice na stadionu "Čair".

Posle zvaničnog rastanka sa Dejanom Joksimovićem, niški Radnički je brzo reagovao i postigao dogovor sa Nikolom Drinčićem, čime je označen početak nove ere za klub. Joksimović je završio svoj mandat, otvarajući vrata za dolazak dokazanog stručnjaka poput Drinčića, čime se klub nada daljim uspesima i napretku.

Podsetimo, tokom igračke karijere, dok je bio u Partizanu, Drinčić je važio za velikog ljubimca grobara, zahvaljujući zalaganjem i borbenošću na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading