STANOJEVIĆ IZABRAO NOVI STRUČNI ŠTAB! U njemu je i nekadašnji zvezdaš!

Autor:

Sport

08.06.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener Partizana odredio saradnike.

STANOJEVIĆ IZABRAO NOVI STRUČNI ŠTAB! U njemu je i nekadašnji zvezdaš!

Foto: Starsport

Nakon višenedeljnih pregovora, Aleksandar Stanojević (50) se vratio u Partizan kao trener, preuzimajući kormilo "parnog valjka" po treći put.

Osim što je formirao stručni štab, Stanojević je odredio i članove koji će mu pomagati u vođenju tima.

Jedno od zanimljivijih imena u stručnom štabu je Aleksandar Kirovski, dosadašnji trener golmana u Partizanovoj filijali Teleoptiku. On je takođe bio čuvar mreže večitog rivala Crvene zvezde od 2011. do 2013. Osim toga, Kirovski je bio i reprezentativac omladinske selekcije Srbije, koju je sa klupe upravo predvodio Stanojević pre 18 godina.

Foto: FK Voždovac

Radomir Koković će biti u stručnom štabu Stanojevića

U stručnom štabu se nalazi i Radomir Koković, nekadašnji fudbaler i iskusni trener koji je vodio timove poput Sinđelića, Zemuna, Voždovca, Grafičara, Radničkog iz Niša i turskog Gectepea. Tu je i Milan Kuljić, trenutno instruktor FSS na polaganjima za trenersku licencu, kao i Branko Vukašinović, koji je bio deo štaba i u prethodnom mandatu Stanojevića u Partizanu.

Lazar Tomić, doskorašnji saradnik Marka Nikolića u Šabab Al Ahliju, će se baviti analitikom, dok će istu ulogu imati i Miloš Podunavac i Miša Filipović, koji su bili deo prethodnog stručnog štaba. Đorđije Ćetković, prekomandovan iz omladinske škole, takođe će biti deo novog tima Aleksandra Stanojevića.


Ovim imenovanjima, Stanojević je okupio iskusne stručnjake iz fudbalskog sveta, sa različitim pozadinama i iskustvom, sa ciljem da unapredi igru i rezultate Partizana u narednom periodu. S obzirom na bogato iskustvo članova stručnog štaba, očekuje se da će Partizan imati snažnu podršku u ostvarivanju svojih sportskih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading