ZVEZDIN KARAVAN STIGAO NA OSTROG! Na sveto MESTO donet je NAJVREDNIJI trofej!

Autor:

Sport

02.06.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki zvezdaš otac Zosima dočekao je ekspediciju crveno-belih fanova.

ZVEZDIN KARAVAN STIGAO NA OSTROG! Na sveto MESTO donet je NAJVREDNIJI trofej!

Foto: Instagram/FK Crvena zvezda

Veliki letnji karavan FK Crvena zvezda već četvrtu godinu zaredom obilazi gradove Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, a pristalice najtrofejnijeg kluba Superlige i ove godine iskazuju oduševljenje nesvakidašnjom akcijom i brojnim posetama potvrđuju da su najveća snaga kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Sada je Zvezdina ekspedicija stigla i do manastira Ostrog u Crnoj Gori, svetog pravoslavnog mesta koje svakodnevno obiđe ogroman broj vernika, a budući da je nedavno obeleženo 33 godine od osvajanja evropske titule, karavan crveno-belih je u manastir kod Nikšića doneo trofej Kupa evropskih šampiona!

Navijače srpskog šampiona je na Ostrogu dočekao otac Zosima, koji inače važi za velikog zvezdaša.

 

 

Klub sa Marakane se neće zaustaviti na ovome, pošto su još ranije najavljene velike letnje akcije po regionu:

Republika

Foto: Instagram/FK Crvena zvezda

Jelena Trišović

- Već početkom jula obići ćemo i Republiku Srpsku, o čemu ćemo blagovremeno obavestiti sve zvezdaše. Hvala našim najvernijim navijačima na poverenju koje nam ukazuju, Zvezda će se i u narednom periodu potruditi da uživaju u sada već tradicionalnom karavanu - otkrila je Jelena Trišović, idejni tvorac karavana i koordinatorka društveno-odgovornog rada u Crvenoj zvezdi.

Na ovim putovanjima, karavan srpskog šampiona čine zvezdaši iz mnogih gradova širom naše države i regiona: Stare Pazove, Zrenjanina, Šapca, Požarevca, Subotice, Kikinde, Apatina, Sombora, Valjeva, Bara, Budve, Kotora, Herceg Novog, Nikšića...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading