ZVEZDA NAŠLA NOVOG NAPADAČA! Vunderkind BLIZU Marakane!

Autor:

Sport

04.06.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavljaju sa jačanjem tima.

ZVEZDA NAŠLA NOVOG NAPADAČA! Vunderkind BLIZU Marakane!

Foto: Republika.rs

Crvena zvezda je već angažovala prva pojačanja u prelaznom roku, pa su novi članovi srpskog šampiona postali Luka Ilić i Nemanja Stojić, tandem TSC-a iz Bačke Topole.

Posle vraćanja svoje dece, crveno-beli su našli sledeću "metu" u prelaznom roku, a ona dolazi takođe iz Superlige Srbije.

Reč je o mladom ofanzivcu Čukaričkog, Mihajlu Cvetkoviću, koji je igrama u prolećnoj sezoni skrenuo pažnju na sebe.

Kako saznaje "Maxbet sport", skauti Crvene zvezde već neko vreme pažljivo prate razvoj mladog fudbalera iz Niša. Njegove impresivne partije na Evropskom prvenstvu na Kipru dodatno su učvrstile stav uprave kluba sa Marakane da je reč o veoma talentovanom igraču.

Cvetković ima samo 17 godina, a već privukao pažnju ne samo domaćih, već i brojnih evropskih klubova, kao i MLS lige.

Crvena zvezda je spremna da izdvoji 2.500.000 evra plus bonuse kako bi dovela ovog mladog talenta na stadion "Rajko Mitić". Iako postoji interesovanje i drugih klubova, Cvetković je trenutno bliži dolasku u Crvenu zvezdu nego odlasku u inostranstvo.

Očekuje se da će ovaj potencijalni transfer dodatno ojačati tim Vladana Milojevića, dok bi sam Cvetković imao priliku da nastavi svoj razvoj u najtrofejnijem srpskom klubu, koji je ove sezone osvojio četvrtu uzastopnu "duplu krunu".

Crveno-beli će učešće u borbi za Ligu šampiona početi od plej-ofa i imaju najmanje zagarantovano mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading