MESI ODGOVORIO NA RONALDOVIH ŠEST EVROPSKIH PRVENSTAVA: Evo da li ćemo gledati Argentinca na Mundijalu 2026. godine!

Autor:

Sport

08.06.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Moje godine su realnost, iako su one samo broj'' - istiće Mesi.

MESI ODGOVORIO NA RONALDOVIH ŠEST EVROPSKIH PRVENSTAVA: Evo da li ćemo gledati Argentinca na Mundijalu 2026. godine!

Foto: Tanjug/AP

Kapiten Portugala, Kristijano Ronaldo igraće svoje šesto Evropsko prvenstvo, čime će postati aposlutni rekord, pošto ovaj podvig još uvek nijednom igraču nije pošlo za rukom. Takođe, ni što se tiče Svetskih prvenstava, niko nije odigrao više od pet, ali to bi se moglo promeniti, pošto legendarni Leo Mesi razmišlja da bude deo ove smotru 2026. godine.

- Ostalo je još vremena i ne znam kako ću biti u tom trenutku. I moje godine su realnost, iako su one samo broj. Utakmice koje ću igrati nisu iste kao one koje sam igrao u evropskim takmičenjima, gde su bile na svaka tri dana ili u Ligi šampiona ili u ligama u kojima sam igrao, u Francuskoj i Španiji. Ali zavisi od toga kako se osećam i kako se osećam pored saigrača i vidim da li sam dorastao zadatku ili nisam - rekao je Mesi i dodao:

- Mislim da je Argentina uvek favorit, uprkos činjenici da smo sve to osvojili. I kad nismo ostvarivali ciljeve, Argentina je uvek bila favorit. Kada počne takmičenje, bilo da je Svetsko prvenstvo, Kup Amerike ili neko drugo, Argentina je kandidat kao Brazil, a više na ovom Kupu Amerike - istakao je Argentinac.

Mesi ističe da su južnoameričke reprezentacije vrlo jake, te da će ovogodišnji Kup Amerike biti izjednačen.

- Mislim da su danas južnoameričke reprezentacije vrlo jake. Urugvaj je veoma dobar, Kolumbija, Ekvador. Tada je teže igrati sve te utakmice, ali mislim da će ovaj Kup Amerike biti izjednačen - naveo je Leo Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading