"PANCERI" SPREMNI ZA EVRO! Nemačka PREOKRETOM srušila Helene!

Autor:

Sport

07.06.2024

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa Julijana Nagelsmana oduševila svoje navijače.

"PANCERI" SPREMNI ZA EVRO! Nemačka PREOKRETOM srušila Helene!

Foto: Tanjug/AP

U pripremnom meču za predstojeće Evropsko prvenstvo, Nemačka je ostvarila pobedu nad Grčkom rezultatom 2:1.

Heleni su poveli u 38. minutu, ali je nemački tim uspeo da se vrati u igru zahvaljujući Kaiju Havercu i Paskalu Grosu, koji su postigli golove u drugom poluvremenu.

U drugom prijateljskom meču, Poljska je savladala Ukrajinu rezultatom 3:1. Sva četiri gola postignuta su u prvom poluvremenu, što je ukazalo na visok ritam igre i efikasnost obe selekcije.

Duel između Škotske i Finske završen je bez pobednika 2:2 (0:0), nakon što su obe ekipe postigle po dva gola u drugom poluvremenu. Ovo iznenađujuće izjednačenje nagoveštava da će obe reprezentacije biti žestoki takmaci na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemci slave gol protiv Grčke

Ova tri prijateljska meča pružila su uzbudljiv uvid u formu i spremnost timova pred početak Evropskog prvenstva. S obzirom na dinamiku i kvalitet prikazane igre, navijači mogu očekivati uzbudljive utakmice i neizvesnu borbu za titulu prvaka Starog kontinenta.

Evropsko prvenstvo počinje 14. juna i trajaće do 14. jula, a svi ljubitelji fudbala već nestrpljivo iščekuju početak ovog velikog sportskog događaja.

Podsetimo, reprezentacija Srbije nalazi se u Grupi C, zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Rival "orlova", selekcija "gordog albiona" večeras je podbacila, pošto je poražena od Islanda rezultatom 0:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading