TEŽAK ŠAMAR ZA ENGLEZE! "Ribari" POKAZALI Piksijevim "orlovima" kako TREBA sa vicešampionima! Srbija NIJE bez ŠANSI!

Autor:

Sport

07.06.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Islanđani ostvarili jednu od najvećih pobeda u istoriji.

TEŽAK ŠAMAR ZA ENGLEZE! "Ribari" POKAZALI Piksijevim "orlovima" kako TREBA sa vicešampionima! Srbija NIJE bez ŠANSI!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske doživela je razočaravajući poraz od Islanda rezultatom 1:0 na poslednjem prijateljskom meču pre odlaska na Evropsko prvenstvo.

Gol odluke postigao je Jon Dagur Toršteinson već u 12. minutu, a Engleska nije uspela da se izbori sa odličnom igrom Islanda.

Trener vicešampiona Evrope, Geret Sautgejt, odlučio se za mešoviti sastav, izostavivši fudbalera Real Madrida, Džuda Belingema iz tima. Iako su se Englezi trudili da preuzmu inicijativu, Island je uspeo da iskoristi svoju prvu šansu i povede već u 12. minutu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Izabranici Sautgejta zaigrali su bolje nakon primljenog gola, ali nisu uspeli da pronađu put do mreže Islanda. Hari Kejn imao je priliku za izjednačenje u 28. minutu, ali njegov udarac završio je iznad prečke. Entoni Gordon takođe je propustio priliku da donese izjednačenje, dok su Islanđani u 62. minutu mogli da udvostruče svoju prednost.

Sautgejt je pokušao da trgne svoju ekipu kroz izmene, ali to nije promenilo rezultat. Sa predstojećim mečem protiv Srbije na Evropskom prvenstvu, Engleska će morati da pronađe svoju formu kako bi se nosila sa jakim protivnicima.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Islanda zaustavili su Harija Kejna

Podsećamo da se Engleska nalazi u grupi C zajedno sa Srbijom, Danskom i Slovenijom, a prvi meč na prvenstvu igraće protiv naše selekcije 16. juna.

Nema sumnje da su "ribari" pokazali Piksijevim "orlovima" da "gordi albion" nije sastavljen od vanzemaljaca, kako je selektor govorio na konferencijama u prethodnom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading