BIVŠI FUDBALER ZVEZDE U DINAMU! Broje se MILIONI za obeštećenje!

Autor:

Sport

05.06.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin na ceni.

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE U DINAMU! Broje se MILIONI za obeštećenje!

Foto: Starsport

Mladi fudbaler Miloš Pantović (21), nekadašnja nada Crvene zvezde, mogao bi uskoro da započne svoju karijeru u MLS ligi. Prema informacijama američkog ogranka španskog lista As, Dinamo iz Hjustona pokazao je interesovanje za mladog Novosađanina, a spreman je da plati čak tri miliona evra za njegove usluge.

Miloš je svoje fudbalsko obrazovanje stekao kroz omladinske škole Vojvodine i Crvene zvezde, pre nego što je postao deo prvog tima Crvene zvezde. Nakon toga, proveo je vreme na pozajmicama u Grafičaru i Voždovcu pre nego što je postao stalni član TSC-a.

Leto 2023. godine obeležilo je transfer mladog Pantovića u TSC, za koji je plaćeno 300.000 evra. Postao je rekorder kluba TSC-a i ostvario značajan uspeh u svojoj karijeri.

Sada, sa novim interesovanjem koje dolazi iz SAD-a, Miloš Pantović se suočava sa potencijalnim prelaskom u MLS ligu. Klub Dinamo iz Hjustona spreman je da izdvoji značajnu sumu od tri miliona evra kako bi doveli ovog talentovanog fudbalera.

Ovaj potencijalni transfer predstavlja značajan korak za mladog fudbalera, otvarajući mu vrata ka novim izazovima i priliku da pokaže svoj talenat na međunarodnoj sceni. S obzirom na njegov dosadašnji uspon i potencijal, Pantovićeva karijera može dobiti novi smer i doneti mu uspeh u MLS ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading