NIŽU SE PONUDE! Zvezda ne da JEDNOG OD NAJBOLJIH za siću: Crveno-beli postavili OTKUPNU KLAUZULU! EVO KOLIKO ona iznosi

Autor:

Sport

05.06.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će reći delije?

NIŽU SE PONUDE! Zvezda ne da JEDNOG OD NAJBOLJIH za siću: Crveno-beli postavili OTKUPNU KLAUZULU! EVO KOLIKO ona iznosi

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde, Mirko Ivanić, mogao bi da napusti klub ovog leta, ali samo ako neki klub bude spreman da plati obeštećenje od najmanje pet miliona evra. Prema informacijama koje je preneo "Max Sport", za 30-godišnjeg nekadašnjeg reprezentativca Crne Gore postoji interesovanje klubova iz Italije i Saudijske Arabije.

Prema pomenutom izvoru, klubovi iz Italije i Saudijske Arabije pokazali su interesovanje za usluge Mirka Ivanića, a ova informacija ukazuje na to koliko je njegovo igračko umeće prepoznato van granica Srbije i regiona.

Izveštaj prenosi da u Crvenoj zvezdi postoji "otkupna klauzula" za Mirka Ivanića, što ukazuje na svest kluba o značaju ovog fudbalera. Ovo je zanimljiv detalj koji govori o strategiji kluba i načinu na koji se štite interesi vezani za igrače.

Ove informacije ukazuju na to da je Mirko Ivanić izazvao interesovanje klubova iz inostranstva, ali da Crvena zvezda nije spremna da ga olako pusti. S obzirom na značaj koji Ivanić ima u timu, jasno je da će odlazak ovog fudbalera izazvati pažnju javnosti i navijača Crvene zvezde.

Ivanić je na Marakanu stigao u februaru 2019. godine iz BATE Borisova i osvojio je šest šampionskih titula i pet Kupova Srbije. Za Zvezdu je odigrao 227 utakmica i postigao 66 golova, a ugovor mu ističe u junu naredne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milovan

05.06.2024 18:26

Najbolji,a prodali bi ga za 5 miliona. Ha ha ha Pa za toliko se prodaju najgori od najgorih.