HALANDE, SRBINE! Norveška gol-mašina RAZBILA selekciju lažne države!

Autor:

Sport

05.06.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanci sa Kosova i Metohije nisu imali rešenje za napadača Mančester sitija.

HALANDE, SRBINE! Norveška gol-mašina RAZBILA selekciju lažne države!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Norveške ostvarila je ubedljivu pobedu nad selekcijom tzv. Kosova rezultatom 3:0 (1:0), a zvezda večeri bio je Erling Haland. Sjajni napadač bio je nemilosrdan prema protivničkom timu, postigavši sva tri gola i tako pokazao svoj izuzetan talenat i golgetersku efikasnost.

Erling Haland je briljirao na terenu, postigavši het-trik i tako dostigavši impresivan broj od 29 golova na svega 32 meča za reprezentaciju Norveške. Prvi gol postigao je u 15. minutu meča, nakon odličnog centaršuta Volfea, kada je sjajno zakucao loptu glavom u mrežu. U drugom poluvremenu, Haland je pokazao svoje kvalitete još jednom, dupliravši prednost Norveške u 70. minutu nakon asistencije Nuse. Konačan pečat ubedljivoj pobedi dao je u 76. minutu novim golom, ističući se svojom izuzetnom golgeterskom formom.

Uprkos tome što Norveška neće učestvovati na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, to nije sprečilo Halanda da briljira na terenu i pokaže svoju fantastičnu formu. Njegova izuzetna efikasnost i sposobnost da postiže golove čine ga jednim od najvećih napadača današnjice. 

Bio mu je to 22. het-trik u karijeri, a ima tek 23 godine. Haland je u leto 2022. godine prešao u Mančester siti iz Dortmunda sa 150 miliona evra. Samo ove sezone postigao je 27 golova za "građane" na ukupno 31 odigrani meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading