MOŽEMO DA ODAHNEMO! Operacija GOTOVA, Đoković NIJE teže povređen! Evo KOLIKO će odsustvovati!

Autor:

Sport

05.06.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je uspešno prošlo!

MOŽEMO DA ODAHNEMO! Operacija GOTOVA, Đoković NIJE teže povređen! Evo KOLIKO će odsustvovati!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nedavno je podvrgnut operaciji desnog kolena u Parizu. Prema informacijama koje je preneo "Sport klub", operacija je prošla bez komplikacija, a artroskopija je otkrila da povreda meniskusa nije ozbiljna i da će oporavak biti znatno brži nego što se prvobitno očekivalo! Očekuje se da će Novak biti udaljen od terena oko tri nedelje, ali treba imati na umu da će konačni rezultati zavisiti od različitih faktora.

Pitanje učešća na Olimpijskim igrama ovim bi praktično bilo rešeno, dok su realno znatno manje šanse da nastupi na Vimbldonu, ali da sačekamo...

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković povređen na Rolan Garosu

Srpski teniser povredio je meniskus desne noge i zbog toga je se povukao s Rolan Garosa bez borbe u četvrtfinalu, ali je odlučeno da se prenoći, da ode na još jednu kontrolu, pa da se donese odluka da li će ići pod nož. Tim pregledima, uz preporuku lekara, konstatovano je da je hirurški zahvat najbolje rešenje ako želi da nastavi da se bavi tenisom na najvišem nivou, ali i da skrati oporavak koliko god je to moguće.

Podsetimo, brojni su primeri uspešnih sportista koji su doživeli sličnu povredu, kao Novak, mada je svaka povreda kolena priča za sebe, koji su se ekspresno oporavili i zaigrali ubrzo na visokom nivou, kao da se ništa nije desilo. Takvu istu povredu, kao Đoković, imao je američki teniser Tejlor Fric, a povredio se takođe na Rolan Garosu pre tri godine. Za razliku od Novaka, on nije završio meč, već je s terena iznet u kolicima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading