NAVIJAČI SU REKLI SVOJE! Kritike pljušte sa svih strana: "Igrali smo dobro poznatu, neprepoznatljivu igru"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.06.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta kažu navijači nakon provere u Beču?

NAVIJAČI SU REKLI SVOJE! Kritike pljušte sa svih strana: "Igrali smo dobro poznatu, neprepoznatljivu igru"!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleska reprezentacija Srbije doživela je poraz u prijateljskom meču od selekcije Austrije. Domaći nacionalni tim je već posle 12 minuta igre vodio sa 2:0, ali je Strahinja Pavlović uspeo da ublaži poraz postigavši pogodak u 35. minutu susreta.

Nakon meča svoje prve utiske izneli su kapiten našeg nacionalnog tima Dušan Tadić, kao i selektor Dragan Stojković.

- Mislim da je najbitnije da smo imali dobru proveru, dobrog protivnika. Najbitnije da smo dobili dobru takmičarsku utakmicu, što je bio plan. Naivno smo primili dva pogotka i to nas je malo poremetilo. U nastavku smo smanjili preko Pavlovića, a onda imali par šansi da izjednačimo. Sve u svemu odlična provera, tako da drago nam je zbog toga i idemo dalje - istakao je Tadić.

Sa druge strane, selektor Stojković je izjavio:

- Osećanja su pomešana. Krivo mi je što smo izgubili, ali zadovoljan sam reakcijom igrača. Bili smo blizu drugog gola. Nismo zaslužili da izgubimo, ali to je fudbal. Ovo je odličan test, protiv jedne sjajne ekipe poput Austrije. Ima loših, ali i dobrih stvari. Nema spavanja za trenere. Radićemo video analizu. Sutra ćemo održati sastanak i da vidimo gde smo grešili. 

Međutim, navijači su još jednom bili razočarani onim što su "orlovi" prikazali u austrijskoj prestonici. 

Uz veliki broj komentara na društvenim mrežema u kojima se kritikuje izdanje reprezentacije Srbije, bilo je i onih koji su izazvali smeh. Jedan od korisnika društvene mreže "X", nekadašnji Tviter, jednom rečenicom je opisao sve ono što "orlovi" prikazuju u prethodnom periodu:

- Igrali smo svoju dobro poznatu, neprepoznatljivu igru.

 

 

Međutim, bilo je i prilično oštrih kritika.

 

Do premijernog meča na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, reprezentaciji Srbije je ostalo da u subotu 8. juna odigra i meč protiv selekcije Švedske, a prvi meč na evropskoj smotri fudbala puleni selektora Dragana Stojkovića odigraće 16. juna protiv Engleza, a zatim slede i mečevi sa Slovenijom i Danskom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading