SRBENDA DO KOSKE! Kada su pustili "Bože pravde", Arnautović je uradio OVO i oduševio celu naciju!(VIDEO)

Autor:

Sport

04.06.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski napadač se ponosi svojim korenima.

SRBENDA DO KOSKE! Kada su pustili "Bože pravde", Arnautović je uradio OVO i oduševio celu naciju!(VIDEO)

Foto: prinstscreen

Marko Arnautović

Fudbalska reprezentacija Srbije igraju prvi meč u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Austrije, a jedan od najdirljivijih momenata bio je gest Marka Arnautovića.

Godinama unazad za domaću selekciju igrala su dvojica fudbalera sa srpskim korenima - bivši kapiten Zvezde Aleksandar Dragović kome je večeras uručen poklon za odigranih 100 utakmica u nacionalnom timu i napadač Marko Arnautović, koji nikad nije krio svoje poreklo.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje bila je reakcija Marka Arnautovića prilikom intoniranja srpske himne.

Napadač Bolonje na pozajmici u Interu je izgovorio molitvu i prekrstio se, pokazujući poštovanje prema protivničkoj zemlji i njenim običajima.

Ovaj gest izazvao je brojne reakcije i pokazao da sport može da bude most koji spaja ljude bez obzira na nacionalnu pripadnost.

Pored gesta fudbalera, treba istaći i emotivnu reakciju navijača koji su bili prisutni na stadionu. Mnogi od njih su istakli da im je ovaj trenutak ulio nadu u to da sport može da prevaziđe nacionalne granice i da donese zajedništvo i poštovanje među ljudima.

Arnautovićeva gestikulacija prilikom intoniranja himne Srbije dobila je veliki broj pozitivnih komentara na društvenim mrežama, gde su ljudi isticali značaj ovakvih gestova u današnjem svetu.

Srbija posle prvog poluvremena gubi od Austrije rezultatom 1:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading