KAPITEN OBEĆAO BOLJU SRBIJU! Tadić OTKRIO šta je POREMETILO "orlove"!

Autor:

Sport

04.06.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativci poraženi u Beču.

KAPITEN OBEĆAO BOLJU SRBIJU! Tadić OTKRIO šta je POREMETILO "orlove"!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleska reprezentacija Srbije doživela je poraz u prijateljskom meču od selekcije Austrije, pripremajući se za nadolazeće Evropsko prvenstvo. Nažalost, domaći tim je već posle 12 minuta igre vodio sa 2:0, ali je Strahinja Pavlović uspeo da ublaži poraz postigavši pogodak u 35. minutu susreta.

Kapiten Dušan Tadić je izneo svoje utiske nakon meča, ističući da je bilo bitno imati dobru proveru protiv jakog protivnika, naglasivši da je naivnost dovela do primljenih golova.

- Pa tako je. Mislim da je najbitnije da smo imali dobru proveru, dobrog protivnika. Najbitnije da smo dobili dobru takmičarsku utakmicu, što je bio plan. Naivno smo primili dva pogotka i to nas je malo poremetilo. U nastavku smo smanjili preko Pavlovića, a onda imali par šansi da izjednačimo. Sve u svemu odlična provera, tako da drago nam je zbog toga i idemo dalje - rekao je Tadić.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Piksijevi izabranici su ponovo primili golove u ranoj fazi meča.

- Ne znam šta bih rekao. Taj prvi gol imali smo mnoge igrače iza lopte, jednostavno se desi situacija da su oni sami na golmana. Drugi gol je na našu izgubljenu loptu. Treba da analiziramo i da popravimo neke stvari. Idemo dalje da izvučemo pouke i da se pripremamo za Evropsko prvenstvo - nastavio je vezista Fenerbahčea.

Kapiten srpske selekcije je na kraju istakao da će igra na Evropskom prvenstvu biti bolja.

- Pa, hoće sigurno. Svi su orni, željni tako da što se toga tiče daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat - konstatovao je Dušan Tadić.

Naša selekcija će poslednji pripremni meč pred Evropsko prvenstvo odigrati Švedske. Podsetimo, "orlovi" se nalaze u C grupi, zajedno sa selekcijama Engleske, Slovenije i Danske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading