PIKSI OTKRIO GDE JE POGREŠIO U BEČU, PA PORUČIO: Srbija će biti PRAVA u Nemačkoj!

Autor:

Sport

04.06.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" poraženi na stadionu "Ernst Hapel".

PIKSI OTKRIO GDE JE POGREŠIO U BEČU, PA PORUČIO: Srbija će biti PRAVA u Nemačkoj!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije porazom od 2:1 je započela pripreme za Evropsko prvenstvo, koje se ovog leta održava u Nemačkoj.

"Orlovi" izgubili su u Beču, na stadionu "Ernst Hapel" od selekcije Austrij, a utešni gol za naš nacionalni tim postigao je Strahinja Pavlović u prvom poluvremenu, što je bio njegov četvrti pogodak u dresu sa državnim grbom.

Nije bio raspoložen selektor Dragan Stojković Piksi po završetku utakmice, te je sumirao učinjeno na gostovanju Austrijancima.

Osećanja su pomešana. Krivo mi je što smo izgubili, ali zadovoljan sam reakcijom igrača. Bili smo blizu drugog gola. Nismo zaslužili da izgubimo, ali to je fudbal. Ovo je odličan test, protiv jedne sjajne ekipe poput Austrije. Ima loših, ali i dobrih stvari. Nema spavanja za trenere. Radićemo video analizu. Sutra ćemo održati sastanak i da vidimo gde smo grešili, rekao je Piksi, a potom nastavio u istom ritmu:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Stojković Piksi protiv Austrije

- Krenuli smo sa četvoricom u liniji, ali nešto me je uverilo da nije to to. Pokušali smo kroz naš stil igre da se vratimo i dođemo do rezultata. Ne zaboravite da smo imali i nekoliko dobrih šansi u prvom poluvremenu. Nismo ih koristili, ali daj Bože da ih koristimo u Nemačkoj. Srbija će biti prava u Nemačkoj. Sabraćemo utiske i videti koliko možemo da pružimo posle meča sa Švedskom. Imali smo probleme sa Kostićem, Spajićem koji je tražio izmenu… Saša Lukić nije spreman za 90 minuta. Nisam srećan zbog poraza, ali srećan sam zbog hrabre igre. Bili smo blizu pozitivnog rezultata - istakao je selektor Stojković.

Srbija će, podsetimo, igrati na šampionatu Evrope u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije.

Piksijevi izabranici takmičenje otvaraju 16. juna protiv evropskog vicešampiona "Gordog Albiona", u Gelzerkirhenu.

Potom sledi seoba u Minhen i mečevi na Alijanc areni, najpre u drugom kolu sa Slovenijom 18. juna, dok je dva dana kasnije na istom mestu rival Danska.

Po dve prvoplasirane selekcije iz svih grupa i četiri najbolje trećeplasirane nastavljaju takmičenje u drugoj fazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading