FIORENTINA OZVANIČILA POTPIS! Milenković dobio novog trenera!

Autor:

Sport

04.06.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato ime preuzelo "violu".

FIORENTINA OZVANIČILA POTPIS! Milenković dobio novog trenera!

Foto: Tanjug/AP

Italijanski fudbalski stručnjak Rafaele Paladino postao je novi trener Fiorentine, nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora sa klubom sa "Artemio Frankija", uz opciju produženja za još godinu dana.

Paladino je prethodno započeo trenersku karijeru u mlađim selekcijama Monce, da bi u septembru 2022. godine preuzeo prvi tim ovog kluba.

Predsednik Fiorentine Roko Komiso izrazio je zadovoljstvo povodom dolaska Paladina u klub, ističući da je veoma srećan i ponosan što može da poželi dobrodošlicu novom treneru.

 

 

On je naglasio da je termin preuzimanja ekipe omogućio klubu da pravilno isplanira predstojeću sezonu te da se nadaju uspešnim trenucima uz Paladinov entuzijazam, ambiciju i snažnu radnu etiku.

- Veoma sam srećan i ponosan što mogu da poželim dobrodšlicu Rafaelu Paladinu u klub. Termin u kom preuzima ekipu nam omogućava da pravilno isplaniramo predstojeću sezonu. Nadamo se da ćemo uz njegov entuzijazam, ambiciju i snažnu radnu etiku moći zajedno da uživamo u uspešnim trenucima - rekao je Roko Komiso, prvi čovek Fiorentine.

Rafaele Paladino donosi sa sobom iskustvo rada sa mlađim selekcijama Monce, kao i vođenja prvog tima. Očekuje se da će njegova perspektiva i pristup igri doneti novu dinamiku Fiorentini i da će zajedno sa igračima ostvariti uspešne rezultate.

"Viola" je sezonu završila pobedom nad Atalantom u Bergamu, ali će i u narednoj sezoni igrati u Ligi konferencija, takmičenju u kome je dve sezone zaredom poražena u finalu. Prošle od Vest Hema, ove od Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading