"ŽELIM U ZVEZDU"! Crveno-beli već NAŠLI ZAMENU za odlazećeg KAPITENA!

Autor:

Sport

01.06.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživo je gledao meč Zvezde u Ligi šampiona.

"ŽELIM U ZVEZDU"! Crveno-beli već NAŠLI ZAMENU za odlazećeg KAPITENA!

Foto: Starsport

Slovenački fudbaler Vanja Drkušić izrazio je svoju veliku želju da zaigra za Crvenu zvezdu, ističući da je oduvek navijao za ovaj klub.

On je istakao da je svestan da ima još mnogo toga da nauči i da radi kako bi dostigao nivo Aleksandra Dragovića, ali da je čast biti u konkurenciji za novog igrača šampiona Srbije.

Drkušić je naglasio da je njegova želja da jednog dana zaigra za tim s Marakane i da je sa oduševljenjem primio informacije da ga želi klub iz Ljutice Bogdana.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vanja Drkušić

- Čast je biti u konkurenciji za novog igrača šampiona Srbije. Imam još mnogo da učim i radim kako bih dostigao nivo Dragovića. Kad je moj dolazak na "Marakanu" u pitanju, znam da se nešto dešava, ali ne i sve detalje. Zamolio sam agente da me ne opterećuju čestim informacijama, već ako nešto bude konkretizovano možemo da razgovaramo. Sad mi je pun fokus na treninzima u reprezentaciji Slovenije, jer želim da izborim mesto u startnih 11 na EP. Prelazni rok je živa stvar, ništa se ne zna dok se ne završi, a to može da bude pre, tokom i posle kontinentalnog šampionata - rekao je Drkušić.

Otkrio je da od malih nogu navijao za crveno-bele i da je čak bio prisutan na najvećem srpskom stadionu, gledajući duel protiv evropskog prvaka Mančester sitija u Ligi šampiona.

- Od malih nogu navijam za crveno-bele. U Srbiji hoću da igram samo u Zvezdi. Pratio sam malo više proteklu sezonu, čak sam uživo na Marakani gledao duel sa Mančester sitijem u Ligi šampiona - kaže mladi štoper. 

Srbija i Slovenija nalaze se u istoj Grupi C, na predstojećem Evropskom prvenstvu, dok Drkušić veruje u pobedu svojih sunarodnika.

- Idemo na pobedu protiv vaše selekcije. Srbija ima kvalitetan tim, ali i mi takođe imamo finu grupu igrača, koja može uz fenomenalnu atmosferu da osvoji  bodove. Imamo mnogo igrača sposobnih da jednim potezom reše utakmicu poput mog cimera Benjamina Verbića - zaključio je Slovenac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading