KAKVA ČAST! Golman Zvezde dobio VELIKO PRIZNANJE!

Autor:

Sport

01.06.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Briljirao tokom cele sezone na golu crveno-belih.

KAKVA ČAST! Golman Zvezde dobio VELIKO PRIZNANJE!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je osvojila svoju 35. titulu prvaka države, a jedan od ključnih igrača koji je doprineo ovom uspehu jeste Omri Glazer.

Čuvar mreže iz Izraela je ostao nesavladan u 17 utakmica tokom sezone, čime je samo pokazao izuzetnu sposobnost i sigurnost ispred gola, zaslužujući titulu najboljeg golmana Superlige Srbije.

Izraelski reprezentativac je stigao na stadion "Rajko Mitić" prošlog leta iz Hapoel Ber Ševe za 1,2 miliona evra. Za vrlo kratko vreme uspeo je da osvoji srca navijača crveno-belih svojim impresivnim odbranama i konstantnom sigurnošću na terenu.

Njegovo angažovanje se pokazalo kao pravi potez od strane rukovodstva srpskog šampiona, a Glazer je brzo postao ključna karika u ekipi.

 

 

Bez dileme, vrhunac sezone za Omrija Glazera bila je utakmica protiv aktuelnog evropskog prvaka Mančester Sitija, gde je postavio rekord sa čak 13 odbrana na jednom meču u Ligi šampiona. Ova impresivna sposobnost da se suprotstavi napadima najjačem timu Starog kontinenta dodatno je učvrstila njegovu reputaciju kao vrhunskog golmana.

Nakon sjajne sezone i impresivnih dostignuća, ostaje da se vidi da li će Omri Glazer braniti u Crvenoj zvezdi i naredne sezone ili će klub odlučiti da iskoristi interesovanje moćnijih evropskih klubova i ostvari profit od potencijalnog transfera.

Sa višestruko poraslom vrednošću, Glazer je privukao pažnju evropskih klubova, ali ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading