MBAPE U STILU KRISTIJANA RONALDA: Pogledajte šemerski potez Francuza!

Autor:

Sport

04.06.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real ozvaničio transfer decenije.

MBAPE U STILU KRISTIJANA RONALDA: Pogledajte šemerski potez Francuza!

Foto: www.profimedia.rs

Saga oko transfera Kilijana Mbapea konačno je dobila epilog, a francuski fudbaler potpisao je petogodišnji ugovor sa Real Madridom, potvrdio je kraljevski klub u ponedeljak. Mbape je stigao kao slobodan igrač, nakon isteka ugovora sa Pari Sen Žermenom, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Jedna od glavnih tema nakon potvrde transfera bila je i koju će broj nositi Mbape u novom klubu. Spekulacije su kružile oko broja 10, ali Francuz je odlučio da odustane od svog omiljenog broja iz poštovanja prema Luki Modriću, te je umesto toga izabrao devetku. Ova odluka nije iznenađenje s obzirom da je ova brojka ostala slobodna nakon odlaska Benzeme iz madridskog kluba.

Zanimljivo je napomenuti da je i Kristijano Ronaldo, prilikom dolaska u Real Madrid, nosio dres sa brojem 9 u prvoj sezoni, pošto je sedmica već bila rezervisana za legendarnog Raula. Ovde se postavlja paralela između ove dvojice sjajnih fudbalera. Francuz se smatra jednim od najboljih igrača na svetu u ovom trenutku i sigurno će imati blistavu budućnost u Kraljevskom klubu. 

 

 

Ronaldo je te 2009. godine iskazao ogromno poštovanje prema legendarnom Raulu, baš sada Mbape prema Modriću. Nakon odlaska Raula iz Reala, Kristijano je preuzeo legendarni broj sedam, a vrlo verovatno će sličan potez napraviti i brzonogi Francuz nakon što je Luka oprosti od Madrida. Ronaldu je taj potez doneo sreću u Realu, pošto je kasnije postao neprikosnovena legenda kluba, gde je ostvario najveće uspehe u svojoj karijeri i postao najbolji strelac u istoriji Kraljeva. 

Možda se baš kod Mbape vodila ova polemika i verovatnoća da će ovakvim gestom, baš kao i Ronaldo, postati legenda kluba i možda premašiti rekord Portugalca i postati najbolji strelac u istoriji Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading